Foto: Pixabay

Pro pružnou a rozzářenou pleť

Vitamin C je poměrně všestranným pomocníkem v péči o pokožku. Napomáhá redukovat vrásky, přispívá k pevné a pružné pleti, dokonce zmírňuje pigmentové skvrny a kruhy pod očima. Popularitu vitaminu C zvyšuje také fakt, že jej mohou používat majitelky prakticky všech typů pleti.

Účinky vitaminu C na pleť:

  • Dodává pokožce jas, elasticitu, vyhlazuje ji

  • Působí proti prvním projevům stárnutí a pomáhá redukovat vrásky

  • Chrání pokožku před volnými radikály, které způsobují předčasné stárnutí pleti

  • Zmírňuje pigmentové skvrny

Pokud chcete své pleti dopřát opravdu extra dávku povzbuzení, kombinujte přípravky obsahující vitamin C s kyselinou hyaluronovou. Ta zásadním způsobem ovlivňuje pružnost pleti, hydratuje ji a redukuje jemné vrásky, které si na své pleti každým úsměvem vytváříme. „Kyselina hyaluronová navíc podporuje hojení a zadržuje v pleti vodu, díky čemuž pleť vypadá plnější a svěžejší,” uvádí Zuzana Gavendová, odborná kosmetická poradkyně společnosti Amway Česká republika a Slovensko.

Vsaďte na sérum

Pleťová séra obsahují až sedmkrát více pečujících látek než pleťové krémy. Zcela zásadním rozdílem je, že zatímco krémy mají těžší strukturu a pomaleji prostupují do hlubších vrstev pokožky, aktivní látky obsažené v séru dokáží proniknout do pokožky rychleji a hlouběji a při pravidelném používání přinesou opravdu viditelné změny. „Doporučuji na nic nečekat a zařadit sérum do každodenního zkrášlovacího rituálu už někdy okolo třicítky, kdy se na pleti začínají projevovat první známky stárnutí,” říká Gavendová.

Zdroj: tisková zpráva společnosti Amway