Tradiční rybičková pomazánka

Foto: Žádný Špeky, autor Vendula Erlebachová 

Tradiční rybičková pomazánka

Počet porcí

6

porcí
Doba přípravy

5

minut
Kalorie

110

kcal

Suroviny

  • 1 tvaroh

  • 2 jarní cibulky

  • 1 rybičky v oleji

  • 1 PL plnotučné hořčice

  • 2-3 nakládané okurky

  • česnek

  • tymián

  • sůl

  • pepř

Postup

  • Vezmeme rybičky v oleji a dáme je do misky, přidáme sůl, pepř, tymián a vidličkou vše důkladně rozmačkáme.

  • Po rozmačkání přidáme i další suroviny, jako jsou nakrájené okurky, plnotučnou hořčici, jarní cibulku a samozřejmě tvaroh. 

  • Vše opět důkladně promícháme a je to hotovo. 

    O autorovi – Lukáš Erlebach

    Autorem obsahu je známý kuchař a propagátor zdravého stravování ve svém pořadu “Zdraví na talíři“. Připravuje tradiční pokrmy levně, jednoduše a z dostupných surovin.

    Přidat na Seznam.cz
    ARCHIV ČLÁNKŮ