Čabajková pomazánka

Pomazánky jsou nezbytné pro tvorbu oblíbených jednohubek. Zkuste vystoupit ze stereotypu a vyzkoušejte novou pomazánku, která se hodí jak k pivu, tak k vínu. Čabajková pomazánka je lehce pikantní, ale nadchne obě pohlaví. Recept je na konci pořadu

Foto: Žádný Špeky, autor Vendula Erlebachová 

Čabajková pomazánka

Počet porcí

4

porce
Doba přípravy

5

minut
Kalorie

395

kcal

Suroviny

  • 1 čabajka

  • 1 kapie

  • 1 cibule

  • 1 PL plnotučné hořčice

  • 10 dkg eidamu

  • sůl

  • pepř

  • 200 g  sýru typu gervais

Postup

  • Čabajku nakrájíme na co nejmenší kousky, přidáme na jemno nastrouhaný sýr, gervais, sůl, pepř, hořčici, na jemno nasekanou cibuly a kapii. Vše pořádně smícháme. 

    O autorovi – Lukáš Erlebach

    Autorem obsahu je známý kuchař a propagátor zdravého stravování ve svém pořadu “Zdraví na talíři“. Připravuje tradiční pokrmy levně, jednoduše a z dostupných surovin.

    Přidat na Seznam.cz
    ARCHIV ČLÁNKŮ