ČLÁNKYPOTRAVINYRECENZE
Poctivá česká klasika: Pečené koleno v autokempu Eden mě nadchlo
30. 8. 2024V autokempu Eden v Jinolicích jsem se vydal ochutnat jejich vyhlášené pečené koleno. Překvapila...
POTRAVINY
Jak vzniká bezkofeinová káva: Tajemství chemie a technologie
25. 7. 2024Káva je pro mnoho lidí nepostradatelným společníkem na startu dne, avšak pro ty, kteří...
NÁVODYPOTRAVINY
Tři osvědčené způsoby, jak zahustit řídký džem a dosáhnout perfektní konzistence
27. 6. 2024Připravujete domácí džem, ale výsledek je příliš řídký? Nezoufejte! Existují jednoduché metody, jak dosáhnout...
POTRAVINYZDRAVÍ
Je nealko pivo jen limonáda? Proč by rodiče měli být u dětí opatrní
27. 6. 2024Stále více rodičů nabízí svým dětem nealkoholické nebo ovocné pivo, považujíce je za bezpečnou...
NÁVODYPOTRAVINY
Co vše se dá grilovat: Objevte nové možnosti na vašem grilu místo masa
23. 6. 2024Grilování je oblíbenou letní činností, kterou většina z nás spojuje především s masem a...
POTRAVINY
Rozdíl mezi zelenými a černými olivami
12. 6. 2024Olivy jsou neodmyslitelnou součástí mnoha kuchyní po celém světě, známé pro svou bohatou chuť...
POTRAVINY
Rozdíly mezi Grana Padano a Parmigiano-Reggiano: Objevování italských sýrových pokladů
11. 6. 2024Itálie je proslulá svými výjimečnými sýry, mezi kterými vynikají Grana Padano a Parmigiano-Reggiano. Přestože...