Nejoblíbenější frankfurtská polévka pro úplné začátečníky

Frankfurtská polévka patří rozhodně k těm nejoblíbenějším polévkám vůbec. Naprostou klasikou je pak frankfurtská s dvěma rohlíky. Tato verze je...

Mexická fazolačka je super polévka za 15 minut

Fazolová polévka není populární jen u nás, ale prakticky všude ve světě. Rozhodli jsme se dneska uvařit její mexickou podobu....

Boršč: pochází z Ukrajiny nebo z Ruska? Historie má jasno

Původně se jednalo o hutnou polévku, která měla hodně zasytit a měla mít i velkou výživovou hodnotu. Díky množství zeleniny...

Lepší čočkovou polévku jsem nejedl. Můžou za to netradiční ingredience

Čočková polévka se tradičně podle norem vaří tak, že se uvaří čočka a přidá se tam česnek a majoránka. A...

Lahodná celerová pomazánka s mrkví je nejlepší snídaně, svačina i večeře

Tato celerová pomazánka s mrkví je skvělou a zdravou variantou, jak si vylepšit jídelníček. Celer je velice zdravá potravina. Na...

Šunková pomazánka je nejlepší svačinkou za babku

Nejpopulárnější pomazánky jsou česneková a sýrová. To se ale občas člověku přejí. Někdy je zapotřebí změnit trochu repertoár, a proto...

Jemná pažitková pomazánka, jednodušeji už to nejde

Další z řady pomazánek, kterou představíme, je pažitková. Je to asi nejjednodušší pomazánka. Mimo to, že je jednoduchá, je i...

Jednoduchá indická pomazánka vás svou dokonalou chutí posadí na zadek

Každý jistě zná česnekovou nebo sýrovou pomazánku. Málokdo ale zná tuto orientální variantu. Je to dokonalý mix chutí a ingrediencí,...

Jednoduchá jahodová marmeláda s 90% ovoce za 10 minut

Dnes vám ukážu, jak si doma připravit jednoduchou jahodovou marmeládu s neuvěřitelnými 90 % ovoce. Tento recept je rychlý, snadný...

Jahodová delikatesa je super jednoduchý dezert na způsob cheesecaku

Připravte si s námi tento neodolatelný jahodový dezert na způsob cheesecaku, který je nejen super jednoduchý, ale také ohromně chutný!...

Vláčný a křupavý mazanec z fritézy podle 200 let starého receptu

Mazanec je tradiční pokrm, který se u nás na Velikonoce dělá již po staletí. Recept na ten nejlepší má asi...

Vosí hnízda s vaječným likérem zmizí vždy jako první. Je to přitom nejjednodušší cukroví

Vosí hnízda či včelí úly jsou tradičně nejpopulárnější cukroví. Často ale bývá toto cukroví trochu suché. V našem případě je...

Lepší než utopenci. Tato varianta české klasiky vás posadí na zadek

Připravte se na kulinářský zážitek, který překoná vaše očekávání! V tomto videu vám ukážeme, jak připravit moderní a neodolatelnou verzi...

Pštrosí vejce je vylepšenou verzí karbanátku. Tohle jídlo můžu jíst každý den

Pštrosí vejce je pokrm, který pochází původně ze Skotska. V praxi se ale jedná o vylepšenou verzi karbanátku. Pštrosí vejce...

Okurkový salát dle staré receptury. Díky speciální surovině jde k masu, grilování i sekané

Okurkový salát se tradičně dělá jen se sladko kyselou zálivkou. Je to ale velká škoda, protože podle starých receptůr se...

Rychlá kuřecí čína z dostupných surovin, kterou zvládne každý

Asijská kuchyně je velice populární hlavně v podobě fast foodu. Pokrmy jsou většinou připraveny během chvilky, a proto jsou hojně...

Nejoblíbenější frankfurtská polévka pro úplné začátečníky

Frankfurtská polévka patří rozhodně k těm nejoblíbenějším polévkám vůbec. Naprostou klasikou je pak frankfurtská s dvěma rohlíky. Tato verze je...

Mexická fazolačka je super polévka za 15 minut

Fazolová polévka není populární jen u nás, ale prakticky všude ve světě. Rozhodli jsme se dneska uvařit její mexickou podobu....

Boršč: pochází z Ukrajiny nebo z Ruska? Historie má jasno

Původně se jednalo o hutnou polévku, která měla hodně zasytit a měla mít i velkou výživovou hodnotu. Díky množství zeleniny...

Lepší čočkovou polévku jsem nejedl. Můžou za to netradiční ingredience

Čočková polévka se tradičně podle norem vaří tak, že se uvaří čočka a přidá se tam česnek a majoránka. A...