Foto: Freepik

Životní styl moderního člověka často naráží na výzvy spojené s nedostatečným pohybem, stresovým pracovním prostředím a nesprávnou životosprávou. V důsledku toho trpíme nejenom fyzickými obtížemi, ale často i duševním stresem. Hledáte nějaké vhodné a účinné rehabilitace Praha? To by vás mohla zajímat společnost Zoi Centrum Vitality, která sídlí v Praze na Smíchově.. Toto centrum nabízí širokou škálu služeb spojených s krásou a zdravím, včetně odstranění celulitidy, redukce vrásek, zdravého hubnutí, fitness s osobními trenéry, fyzioterapie, masáží, analýzy složení těla, a mnoho dalšího.

Jednou z nejvýraznějších inovací tohoto centra je sportovně rehabilitační přístroj HUBER 360® EVOLUTION. Tento patentovaný přístroj od francouzského výrobce se stává středobodem pozornosti v oblasti rehabilitace a zlepšování fyzické kondice. HUBER 360® EVOLUTION nabízí komplexní zlepšení fyzické kondice. Pravidelným cvičením na tomto přístroji zlepšíte flexibilitu a mobilitu těla, držení těla, rovnováhu, výdrž, výkon a dynamickou sílu.

Jeho další výhodou je podpora hubnutí. Cvičení na HUBER 360® EVOLUTION aktivuje svaly a pomáhá spalovat kalorie, což podporuje efektivní hubnutí. Kromě toho tento přístroj je ideální pro rehabilitaci a rychlé uvolňování bolestivých blokací kloubů.

HUBER 360® EVOLUTION je schopen aktivovat nejen povrchové svaly, ale také hluboký stabilizační systém, což pomáhá posílit celé tělo. Jednou z klíčových výhod tohoto přístroje je jeho schopnost přizpůsobit se individuálním potřebám klientů v závislosti na jejich fyzické kondici.

Foto: dodáno inzerentem

Pravidelný trénink na HUBER 360® EVOLUTION může snížit BMI a zlepšit kardiovaskulární zdraví. Tento přístroj je využíván nejen vrcholovými sportovci, kteří potřebují zacílit na konkrétní svalové partie a zapojit kosterní svalstvo a svaly stabilizačního systému, ale také pacienty s různými druhy potíží. To zahrnuje fyzické obtíže (poúrazové stavy, pooperační stavy) a neurologické potíže (Parkinson, Alzheimerova choroba, demence) vyznačující se problémy s koordinací.

Není však potřeba být vrcholovým sportovcem nebo pacientem s konkrétními problémy. HUBER 360® EVOLUTION je vhodný pro běžnou populaci, a to díky tomu, že 30 minut cvičení na něm může nahradit 1,5 hodiny strávené v posilovně.

Tento přístroj má také významný vliv na kognitivní funkce. U tréninku na něm jsou vždy přítomní osobní trenéři, a v případě klientů se zdravotními obtížemi je k dispozici fyzioterapeut, který pomůže klientům dosáhnout nejlepších výsledků.

Sportovně rehabilitační přístroj HUBER 360® EVOLUTION v Zoi Centru Vitality na Smíchově přináší revoluční způsob péče o naše tělo a zdraví. Jeho komplexní účinky na fyzickou kondici, hubnutí a rehabilitaci z něj činí výjimečný nástroj pro všechny, kteří chtějí investovat do svého zdraví a pohody.