Foto: Žádný Špeky, autor: Lukáš Erlebach

Autokemp Zátiší v Jablonci nad Jizerou je příjemným místem, kde můžete strávit dovolenou v srdci Krkonoš. Nachází se na břehu řeky Jizery, což poskytuje návštěvníkům nejen krásný výhled, ale i možnost osvěžení během horkých letních dní. Kemp je obklopen přírodou, která láká k pěším túrám, cykloturistice či jiným venkovním aktivitám. Výhodou je jeho klidná atmosféra, kterou ocení zejména rodiny s dětmi a lidé hledající únik od ruchu města.

V kempu najdete ubytování jak pro milovníky stanování a karavaningu, tak i pro ty, kteří preferují větší pohodlí v chatkách. Pro karavany a obytná auta jsou zde připraveny elektrické přípojky, a pro stanaře dostatek místa na travnatých plochách. Chatky jsou jednoduše, ale účelně zařízené, poskytující vše potřebné pro pohodlný pobyt. Sociální zařízení kempu je čisté a udržované, což přispívá k celkové pohodě návštěvníků.

Stravování je zajištěno v místní restauraci, kde si můžete vychutnat teplá jídla i osvěžující nápoje. Restaurace nabízí příjemné posezení s výhledem do přírody a na řeku. Kromě klasické české kuchyně zde můžete ochutnat i lokální speciality. Pokud máte raději vlastní kuchyni, jsou k dispozici prostory pro grilování a přípravu jídla.

Pro děti je v kempu k dispozici malé hřiště, kde se mohou vyřádit, zatímco rodiče relaxují. V blízkosti kempu najdete řadu turistických a cyklistických tras, které vás zavedou do nejkrásnějších koutů Krkonoš. Nedaleké koupaliště nabízí možnost osvěžení, zatímco bikepark potěší milovníky adrenalinu.

Jedním z hlavních lákadel kempu je jeho poloha, která je ideálním výchozím bodem pro výlety do okolí. Můžete se vydat na Sněžku, navštívit nedaleký Harrachov s jeho známými vodopády, nebo objevovat krásy okolní přírody. V zimě je kemp ideální pro lyžaře, protože je blízko několika skiareálů.

Celkově je Autokemp Zátiší ideálním místem pro ty, kteří hledají kombinaci klidu, přírody a aktivit. Nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný pobyt, ať už přijedete na pár dní, nebo na delší dovolenou. Svou atmosférou a umístěním se řadí mezi oblíbené kempy v Krkonoších, kam se budete rádi vracet.

Zdroj: Autorský text Žádný Špeky