POLÉVKY

Frankfurtská polévka s párkem
Frankfurtská polévka s párkem je klasikou nejen školních jídelen, ale také domácích kuchyní. Je to jednoduchá polévka, která zahřeje i zasytí. Recept je na konci pořadu.

Silná česnečka
Pořádná silná česnečka je to nejlepší na kocovinu i na chřipku. Rozhodně ale dokáže postavit na nohy i po proflámované noci. Důležité je speciální načasování, díky kterému je její síla umocněna. Recept je na konci pořadu.

Orientální čočková polévka, která zahřeje
Orientální čočková polévka, která zahřeje Počet porcí 6 porcíDoba přípravy 60 minutKalorie 72 kcal Suroviny 3 cibule 2 bobkové listy 8 kuliček nového koření 10

Nejlepší gulášová polévka z mletého masa
Nejlepší gulášová polévka z mletého masa Počet porcí 6 porcíDoba přípravy 60 minutKalorie 49 kcal Suroviny 4 cibule 4 kuličky nového koření 1 ČL kmínu

Poctivá zelňačka s klobásou
Poctivá zelňačka s klobásou Počet porcí 4 porcíDoba přípravy 30 minutKalorie 45 kcal Suroviny 3 cibule 3 brambory kysané zelí 3 bobkové listy 7 kuliček

Vynikající bramboračka
Vynikající bramboračka Počet porcí 6 porcíDoba přípravy 45 minutKalorie 60 kcal Suroviny 6 středních brambor 2 mrkve 2 petržele 10 dkg celeru 1 cibule hrst