POLÉVKY

Frankfurtská polévka s párkem

Frankfurtská polévka s párkem je klasikou nejen školních jídelen, ale také domácích kuchyní. Je to jednoduchá polévka, která zahřeje i zasytí. Recept je na konci pořadu.

Silná česnečka 

Pořádná silná česnečka je to nejlepší na kocovinu i na chřipku. Rozhodně ale dokáže postavit na nohy i po proflámované noci. Důležité je speciální načasování, díky kterému je její síla umocněna. Recept je na konci pořadu.

Poctivá zelňačka s klobásou

Poctivá zelňačka s klobásou Počet porcí 4 porcíDoba přípravy 30 minutKalorie 45 kcal Suroviny 3 cibule 3 brambory kysané zelí 3 bobkové listy 7 kuliček

Vynikající bramboračka

Vynikající bramboračka Počet porcí 6 porcíDoba přípravy 45 minutKalorie 60 kcal Suroviny 6 středních brambor 2 mrkve 2 petržele 10 dkg celeru 1 cibule hrst

Přidat na Seznam.cz

Ovocný svařák

AUTOR: TVORBAWEBU.TOP

DALŠÍ ČASOPISY

IT pro Tebe

ARCHIV ČLÁNKŮ
Follow Me