SLADKÉ POKRMY

Vláčná vánočka, která se vždy povede

Vánočku peče asi každý a většina lidí používá klasické kynuté těsto. Náš recept je více než 200 let starý a pochází od známé kuchařky Rettigové, která tam dávala jednu velice neobvyklou surovinu, díky které je vánočka neskutečně vláčná a vždy se povede. Recept je na konci pořadu.

Vanilkové rohlíčky s poctivou chutí

Vanilkové rohlíčky jsou klasickým vánočním cukrovím, ale většinou bývá problém s tím, že se rozpadají. Tyto se nikdy nezlomí, ale zároveň jsou křehké a vláčné. Jejich chuť je tak vyvedená, že je sezobete přímo z plechu.

Křupavé a vláčné kokosky

Křupavé a vláčné kokosky Počet porcí 10 porcíDoba přípravy 15 minutKalorie 471 kcal Suroviny 4 vejce kůra z půlky pomeranče 125 g nízkotučného tvarohu 200

Žemlovka sypaná perníkem

Žemlovka sypaná perníkem Počet porcí 6 porcíDoba přípravy 60 minutKalorie 98 kcal Suroviny 6 krajíců celozrného toastového chleba 1 tvaroh 2 dcl mléka 5 vajec

Přidat na Seznam.cz

Ovocný svařák

AUTOR: TVORBAWEBU.TOP

DALŠÍ ČASOPISY

IT pro Tebe

ARCHIV ČLÁNKŮ
Follow Me