Foto: Žádný Špeky, autor: Lukáš Erlebach

První dojmy a design

Na první pohled mě zaujal minimalistický a robustní design obalu. Coyote barevné provedení je ideální pro milovníky vojenského stylu, kteří preferují maskovací vzory nebo přírodní tóny. Obal je vyroben z odolného 100% polyesteru, což mu dodává nejen pevnost, ale také odolnost proti povětrnostním vlivům. Přesně to, co očekávám od vybavení, které mě má doprovázet do přírody.

Velmi mě potěšil velcro panel umístěný na přední straně obalu, který nabízí možnost přizpůsobení pomocí nášivek se suchým zipem. Ať už jste fanoušek vojenských jednotek, patriotických symbolů nebo jen chcete přidat nějaký osobní dotek, je to skvělý způsob, jak si obal personalizovat.

Funkčnost a testování

Obal je určený pro klasické plechovky o průměru dna cca 7,6 cm, což je standardní velikost, kterou často používám. Během testování jsem si všiml, že izolační vlastnosti obalu jsou opravdu vynikající. Když jsem se vydal na ryby, vložil jsem do něj plechovku piva a nechal ji v obalu několik hodin. Přestože bylo venku poměrně teplo, nápoj zůstal příjemně chladný a obal zajišťoval, že moje ruka nebyla nepříjemně studená ani při dlouhodobějším držení plechovky.

Jednou z dalších výhod je MOLLE vazba, která umožňuje snadné připojení obalu k jakémukoli batohu nebo taktické vestě vybavené tímto systémem. Když jsem byl na jednodenním výletě, jednoduše jsem obal připevnil k batohu, kde zůstal pevně na svém místě a byl vždy po ruce. Tato flexibilita je k nezaplacení, zvláště když máte omezené místo a chcete mít své vybavení efektivně uspořádané.

Užití v různých situacích

Obal Rothco Termo MOLLE na plechovku se však neomezuje pouze na plechovky piva. Když jsem vyrazil na tramp s přáteli, testoval jsem jej s menší plastovou lahví vody a musím říct, že fungoval skvěle. I při delších túrách zůstala voda chladná, což bylo obzvláště příjemné v horkých letních dnech.

Pro rybáře je tento obal naprosto ideální. Nejen, že udržuje nápoj chladný, ale díky otvoru ve spodní části, který umožňuje odvod přebytečné vody, se nemusíte bát, že by se vám v obalu tvořila kondenzace, která by mohla poškodit jiné vybavení v blízkosti. To jsem ocenil zejména při dlouhých dnech strávených u vody, kdy jsem nemusel neustále hlídat, zda se obal nepromáčí.

Pokud máte chatu nebo trávíte čas v přírodě, je tento obal skvělým doplňkem pro vaše výlety. Když jsem ho vzal na víkendový pobyt do hor, ocenil jsem jeho kompaktnost a praktičnost. Při večerním posezení u ohně, kdy se teploty začínají snižovat, jsem nemusel mít strach, že by mi studený nápoj znepříjemnil zážitek – obal udržoval vše příjemně izolované.

Závěrečné hodnocení

Po několika týdnech intenzivního používání musím říct, že Rothco Termo MOLLE obal na plechovku COYOTE je skvělým doplňkem pro všechny, kdo tráví čas venku a chtějí si užít studený nápoj bez kompromisů. Ať už jste rybář, tramp, nebo jen hledáte praktické řešení na výlety a grilování s přáteli, tento obal splní vaše očekávání. Kombinace izolačních vlastností, odolného materiálu a praktických funkcí, jako je velcro panel a MOLLE vazba, činí tento obal univerzálním pomocníkem, který vám zpříjemní každou chvíli strávenou venku.

Rozhodně doporučuji každému, kdo hledá spolehlivý a stylový způsob, jak udržet svůj nápoj déle studený a zároveň si užít pohodlí a funkčnost, kterou tento obal nabízí.

Děkujeme za spolupráci s militarysklad.cz

Zdroj: uživatelské hodnocení Žádný Špeky