Foto: Žádný Špeky, autor: Lukáš Erlebach
Smažený sýr je jedním z nejpopulárnějších jídel v České republice, a to jak v restauracích, tak i doma. Většina z nás si pod tímto pokrmem představí klasický smažený hermelín, který je sice oblíbený, ale často mu chybí nějaká výrazná chuť. Tento pokrm se časem stal běžnou součástí jídelníčku, ale zároveň ztratil své kouzlo originality. Pro mnohé se klasický smažený hermelín stal synonymem pro jednoduché, ale málo vzrušující jídlo.
Proto přicházíme s inovativní variantou, která posune vaše gastronomické zážitky na vyšší úroveň – plněný smažený hermelín. Tento pokrm přináší zcela novou dimenzi chutí, která klasický hermelín daleko předčí. Kombinace tradičního smaženého sýra s různorodými náplněmi vytváří bohatý a lahodný zážitek, který zaujme nejen vaše chuťové buňky, ale také potěší vaše oči svou prezentací.
Plněný smažený hermelín nabízí nekonečné možnosti, jak obohatit tento tradiční pokrm. Představte si jemný hermelín plněný šunkou, sýrem, bylinkami či dokonce zeleninou. Každé sousto je pak malým překvapením, které vás přenese do světa výrazných chutí a vůní. Tento pokrm není jen chutnější alternativou, ale také nabízí prostor pro kreativitu a experimentování v kuchyni, což ocení každý gurmán.
Zkuste se nechat inspirovat a objevte nový způsob, jak si vychutnat hermelín. Plněný smažený hermelín je nejen snadný na přípravu, ale také přináší neuvěřitelně bohatou a lahodnou chuť, která vás nadchne. Překvapte své chuťové buňky i své přátele touto inovativní variantou a ukažte, že klasika může být přepracována do moderního a vzrušujícího pokrmu. Plněný smažený hermelín je jasným důkazem toho, že i z tradičního jídla lze vytvořit něco výjimečného.
Zdroj: Žádný Špeky
Plněný smažený hermelín
1
15
minut289
kcalSuroviny
1 hermelín
1/2 paprikové klobásy
tymián
1 ČL hořčice
vajíčko
mouka
strouhanka
1/2 jarní cibulky
Postup
Nakrájíme si na co nejmenší kousky klobásu. Je možné také nastrouhat.
Přidáme také hořčici, nasekanou jarní cibulku a nasekaný tymián. Vše zamícháme.
Hermelín nakrojíme, ale nedokrajujem. Dovnitř dáme lžičku naší směsi.
Hermelín obalíme v klasickém trojobalu. Smažíme na 220 stupňů na deset minut.