Foto: poskytnuto společností Xiaomi

Noc jako vaše plátno

Co dělá Xiaomi 14T tak výjimečným? Odpověď je jednoduchá – jeho neuvěřitelné fotografické schopnosti za špatného světla. Tento model byl navržen pro všechny milovníky nočních procházek, městských scenérií a tajuplných atmosfér. Díky špičkové optice Leica a technologii FusionLM, která zvyšuje dynamický rozsah a snižuje šum, dokáže Xiaomi 14T vykouzlit snímky, které jsou ostré, plné života a zářivých barev – a to i v těch nejtemnějších podmínkách.

Řada Xiaomi 14T nabízí trojitý fotoaparát s hlavním 50Mpx snímačem, který zachytí i ty nejjemnější detaily. Xiaomi 14T Pro jde ještě o krok dál, kdy využívá optiku Leica Summilux a pokročilý obrazový snímač, který přivádí na scénu až o 32 % více světla než jeho předchůdci. To znamená jediné – vaše noční fotografie nikdy nevypadaly lépe.

Foto: poskytnuto společností Xiaomi

Umělá inteligence na dosah ruky

Noční fotografie však není jedinou oblastí, kde Xiaomi 14T exceluje. Tento telefon je plný chytrých funkcí, které využívají umělou inteligenci k tomu, aby vám co nejvíce usnadnily každodenní život. Hledáte v telefonu něco konkrétního? Funkce Circle to Search with Google vám umožní vyhledávat obsah pouhým gestem, aniž byste museli přepínat aplikace.

Kromě toho Xiaomi přináší různé AI nástroje, které ocení zejména kreativci. Ať už jde o chytré editování obrázků, kde můžete snadno odstranit nežádoucí objekty, nebo funkci AI Film, která vám pomůže vytvořit krátká, filmově vypadající videa během pár minut. Umělá inteligence zde pracuje s vámi, aby vám poskytla ty nejlepší výsledky s minimální námahou.

Design a výkon, který nepřehlédnete

A co by to bylo za vlajkovou loď bez pořádného výkonu a stylu? Xiaomi 14T přichází nejen s působivými technologickými vychytávkami, ale také v elegantním provedení s kovovým rámem a minimalistickým designem. Displej AMOLED s obnovovací frekvencí 144 Hz je navržen tak, aby poskytoval plynulý a živý obraz za všech podmínek.

Pokud jste fanoušky bezdrátového nabíjení, Xiaomi 14T Pro nabízí možnost 50W bezdrátového nabíjení, což je první model řady Xiaomi T s touto funkcí. A pokud jste neustále na cestách, oceníte i rychlé nabíjení, které vám umožní nabít telefon na plnou kapacitu za pouhých 19 minut.

Stylové barvy a ekologické varianty

Pro ty, kteří hledají nejen výkon, ale i styl, Xiaomi 14T nabízí širokou škálu barev – od elegantní šedé a modré až po odvážnou citronovou zelenou. A pokud vám záleží na udržitelnosti, potěší vás, že varianta Lemon Green je vyrobena z recyklovaných materiálů, včetně citronového vlákna a PET lahví.

Speciální nabídky a ceny

Xiaomi 14T startuje na ceně 14 999 Kč, zatímco výkonnější Xiaomi 14T Pro pořídíte od 20 999 Kč. Navíc, do 13. října 2024 můžete využít speciálních slev a dárků – například bezdrátové nabíječky nebo sluchátek Xiaomi Buds 5.

Xiaomi s novou řadou 14T opět potvrzuje svou pozici inovátora v oblasti chytrých telefonů. Tento model je ideální volbou pro ty, kteří chtějí mít vše – špičkový fotoaparát, pokročilé AI funkce a elegantní design – v jednom zařízení. Ať už jste nadšený fotograf, kreativní duše nebo prostě někdo, kdo ocení výkon a styl, Xiaomi 14T je telefon, který si zaslouží vaši pozornost.

Zdroj: ittb.cz