Staročeské hovězí na zázvoru podle Rettigové: Zapomenutý poklad české kuchyně

V hlubinách české kulinářské historie se skrývají pokrmy, které kdysi bývaly běžnou součástí našich stolů, ale dnes se na ně...

Vepřové v lahodné omáčce: Tak jednoduché, že tomu neuvěříte!

Vepřové maso připravené v lahodné omáčce je pokrm, který se hodí na mnoho příležitostí – od běžných rodinných obědů až...

Tajný recept na hospodský zelný salát podle hospodského Votočky

V dnešním videu si připravíme legendární hospodský zelný salát, který jsme všichni milovali jako součást oblohy k hlavním jídlům. Je...

Nejlepší segedínský guláš: Staročeský recept s moderním twistem

Segedínský guláš je klasika české kuchyně, kterou většina z nás dobře zná. V dnešní době se často připravuje v mnoha...

Křupavý chleba ve vajíčku: Klasické jídlo bylo povýšeno na božskou úroveň

Připravte si jedinečný zážitek s naším křupavým chlebem ve vajíčku! Tento rychlý a jednoduchý recept vás nadchne svou dokonalou kombinací...

Buřty na černém pivu: Trampská klasika s chutí tradice

Když se řekne "trampské jídlo," mnoho lidí si okamžitě vybaví jednoduché, ale chuťově bohaté pokrmy, které jsou nerozlučně spjaty s...