Staročeské hovězí na zázvoru podle Rettigové: Zapomenutý poklad české kuchyně
7. 11. 2024V hlubinách české kulinářské historie se skrývají pokrmy, které kdysi bývaly běžnou součástí našich stolů, ale dnes se na ně...
Vepřové v lahodné omáčce: Tak jednoduché, že tomu neuvěříte!
31. 10. 2024Vepřové maso připravené v lahodné omáčce je pokrm, který se hodí na mnoho příležitostí – od běžných rodinných obědů až...
Nejlepší segedínský guláš: Staročeský recept s moderním twistem
23. 10. 2024Segedínský guláš je klasika české kuchyně, kterou většina z nás dobře zná. V dnešní době se často připravuje v mnoha...
Svíčková na smetaně: Kulinářský poklad české kuchyně
8. 10. 2024Dnes vám ukážu, jak připravit poctivou svíčkovou na smetaně, kterou mnozí považují za národní poklad. Tento tradiční český recept vás...
Nasládlá rajská omáčka s hovězím je prostě babičkovské jídlo
30. 9. 2024Nasládlá rajská omáčka s hovězím je přesně to babičkovské jídlo, které si všichni pamatujeme z dětství. Jemná, voňavá a plná...
Šťavnaté kuřecí na smetaně za 15 minut je chutnější než svíčková
19. 9. 2024V dnešním videu si ukážeme, jak připravit kuřecí na smetaně – jednoduché a přitom neuvěřitelně chutné jídlo, které se skvěle...