Staročeské hovězí na zázvoru podle Rettigové: Zapomenutý poklad české kuchyně

V hlubinách české kulinářské historie se skrývají pokrmy, které kdysi bývaly běžnou součástí našich stolů, ale dnes se na ně...

Vepřové v lahodné omáčce: Tak jednoduché, že tomu neuvěříte!

Vepřové maso připravené v lahodné omáčce je pokrm, který se hodí na mnoho příležitostí – od běžných rodinných obědů až...

Nejlepší segedínský guláš: Staročeský recept s moderním twistem

Segedínský guláš je klasika české kuchyně, kterou většina z nás dobře zná. V dnešní době se často připravuje v mnoha...

Svíčková na smetaně: Kulinářský poklad české kuchyně

Dnes vám ukážu, jak připravit poctivou svíčkovou na smetaně, kterou mnozí považují za národní poklad. Tento tradiční český recept vás...

Nasládlá rajská omáčka s hovězím je prostě babičkovské jídlo

Nasládlá rajská omáčka s hovězím je přesně to babičkovské jídlo, které si všichni pamatujeme z dětství. Jemná, voňavá a plná...

Šťavnaté kuřecí na smetaně za 15 minut je chutnější než svíčková

V dnešním videu si ukážeme, jak připravit kuřecí na smetaně – jednoduché a přitom neuvěřitelně chutné jídlo, které se skvěle...