Domácí Rafaelo: Nepečená kokosová bomba, kterou budete muset pro děti přidělávat
3. 12. 2024Chcete si pochutnat na domácím Rafaelu, které je nejen lahodné, ale i zdravější? Tento nepečený recept z tvarohu je plný...
Křupavé jablečné taštičky: Lepší než z Mekáče!
2. 12. 2024Zapomeňte na fast food, tyhle domácí jablečné taštičky jsou neuvěřitelně křupavé a plné sladké, voňavé náplně z jablek! Naučte se,...
Nejjednodušší cukroví jsou marokánky. Tato verze z vlašáků je stejně nejlepší
27. 11. 2024Chcete mít na Vánoce dokonalé cukroví bez zbytečného stresu? Tento recept na marokánky je neuvěřitelně jednoduchý a přitom lahodný! Hlavní...
Pikantní marinovaný bůček: Pořádná porce šťavnatosti, co vám nakopne chuťové buňky
26. 11. 2024Někdy není třeba počítat kalorie, ale spíše si vychutnat něco pořádného, co pohladí chuťové buňky. A přesně takový je náš...
Nepečená kávová zrna: Extrémně vláčná lahůdka s čokoládovou polevou
25. 11. 2024Milujete sladkosti, které jsou rychlé na přípravu a zároveň neodolatelně lahodné? Tyto nepečená kávová zrna z tvarohu vás dostanou! Jsou...
Zapomeňte na španělského ptáčka: Vepřový závitek s uzeným a zelím, který předčí všechny
20. 11. 2024Poznejte dokonalý recept na vepřový závitek s uzeným a zelím, který překoná i oblíbeného španělského ptáčka! Šťavnaté vepřové plněné voňavým...
Jak na křupavější a chutnější žemlovku? Stačí použít správné suroviny
19. 11. 2024Tradiční česká žemlovka, známá také jako zemlbába, dostává moderní nádech. Místo klasické housky použijeme celozrnný toastový chléb a náplň rozdělíme...
RECEPT: Nejlahodnější kvašené okurky z Krkonoš jsou jednoduché
9. 11. 2024Kvašené okurky nejsou jen oblíbenou pochoutkou, ale také způsobem, jak zachovat sezónní zeleninu a přinést do stravy cenné probiotické látky....
Spaghetti Aglio e Olio: Rychlovka s česnekem, co vás přenese do Itálie
8. 11. 2024Spaghetti Aglio e Olio je jedním z nejjednodušších a přesto nejchutnějších pokrmů italské kuchyně. S minimem ingrediencí dokáže vykouzlit chuťový...
Staročeské hovězí na zázvoru podle Rettigové: Zapomenutý poklad české kuchyně
7. 11. 2024V hlubinách české kulinářské historie se skrývají pokrmy, které kdysi bývaly běžnou součástí našich stolů, ale dnes se na ně...
Super rychlá celerová pomazánka: Ideální na svačinu, tousty, chlebíčky i k masu
6. 11. 2024Rychlá, zdravá a plná chutí – taková je naše super rychlá celerová pomazánka. Ideální řešení pro svačinu, snídani či lehkou...
Vepřové v lahodné omáčce: Tak jednoduché, že tomu neuvěříte!
31. 10. 2024Vepřové maso připravené v lahodné omáčce je pokrm, který se hodí na mnoho příležitostí – od běžných rodinných obědů až...
Tajný recept na hospodský zelný salát podle hospodského Votočky
29. 10. 2024V dnešním videu si připravíme legendární hospodský zelný salát, který jsme všichni milovali jako součást oblohy k hlavním jídlům. Je...
Nejlepší segedínský guláš: Staročeský recept s moderním twistem
23. 10. 2024Segedínský guláš je klasika české kuchyně, kterou většina z nás dobře zná. V dnešní době se často připravuje v mnoha...
Křupavý chleba ve vajíčku: Klasické jídlo bylo povýšeno na božskou úroveň
22. 10. 2024Připravte si jedinečný zážitek s naším křupavým chlebem ve vajíčku! Tento rychlý a jednoduchý recept vás nadchne svou dokonalou kombinací...
Buřty na černém pivu: Trampská klasika s chutí tradice
16. 10. 2024Když se řekne "trampské jídlo," mnoho lidí si okamžitě vybaví jednoduché, ale chuťově bohaté pokrmy, které jsou nerozlučně spjaty s...
Kysané zelí s křenem a mrkví: zdravější a chutnější varianta tradičního kvašení
15. 10. 2024Kvašené zelí je tradičním pokrmem s bohatou historií, ale jeho inovativní varianta s přidáním mrkve a křenu nabízí novou úroveň...
Božská zelňačka s mletým masem mě dostala do kolen
14. 10. 2024Zelňačka patří k pokladům české kuchyně. Její bohatá chuť, kombinace kyselého zelí a vyváženého koření, nabízí ten správný požitek během...