Domácí Rafaelo: Nepečená kokosová bomba, kterou budete muset pro děti přidělávat

Chcete si pochutnat na domácím Rafaelu, které je nejen lahodné, ale i zdravější? Tento nepečený recept z tvarohu je plný...

Křupavé jablečné taštičky: Lepší než z Mekáče!

Zapomeňte na fast food, tyhle domácí jablečné taštičky jsou neuvěřitelně křupavé a plné sladké, voňavé náplně z jablek! Naučte se,...

Nejjednodušší cukroví jsou marokánky. Tato verze z vlašáků je stejně nejlepší

Chcete mít na Vánoce dokonalé cukroví bez zbytečného stresu? Tento recept na marokánky je neuvěřitelně jednoduchý a přitom lahodný! Hlavní...

Pikantní marinovaný bůček: Pořádná porce šťavnatosti, co vám nakopne chuťové buňky

Někdy není třeba počítat kalorie, ale spíše si vychutnat něco pořádného, co pohladí chuťové buňky. A přesně takový je náš...

Nepečená kávová zrna: Extrémně vláčná lahůdka s čokoládovou polevou

Milujete sladkosti, které jsou rychlé na přípravu a zároveň neodolatelně lahodné? Tyto nepečená kávová zrna z tvarohu vás dostanou! Jsou...

Zapomeňte na španělského ptáčka: Vepřový závitek s uzeným a zelím, který předčí všechny

Poznejte dokonalý recept na vepřový závitek s uzeným a zelím, který překoná i oblíbeného španělského ptáčka! Šťavnaté vepřové plněné voňavým...

Jak na křupavější a chutnější žemlovku? Stačí použít správné suroviny

Tradiční česká žemlovka, známá také jako zemlbába, dostává moderní nádech. Místo klasické housky použijeme celozrnný toastový chléb a náplň rozdělíme...

RECEPT: Nejlahodnější kvašené okurky z Krkonoš jsou jednoduché

Kvašené okurky nejsou jen oblíbenou pochoutkou, ale také způsobem, jak zachovat sezónní zeleninu a přinést do stravy cenné probiotické látky....

Spaghetti Aglio e Olio: Rychlovka s česnekem, co vás přenese do Itálie

Spaghetti Aglio e Olio je jedním z nejjednodušších a přesto nejchutnějších pokrmů italské kuchyně. S minimem ingrediencí dokáže vykouzlit chuťový...

Staročeské hovězí na zázvoru podle Rettigové: Zapomenutý poklad české kuchyně

V hlubinách české kulinářské historie se skrývají pokrmy, které kdysi bývaly běžnou součástí našich stolů, ale dnes se na ně...

Super rychlá celerová pomazánka: Ideální na svačinu, tousty, chlebíčky i k masu

Rychlá, zdravá a plná chutí – taková je naše super rychlá celerová pomazánka. Ideální řešení pro svačinu, snídani či lehkou...

Vepřové v lahodné omáčce: Tak jednoduché, že tomu neuvěříte!

Vepřové maso připravené v lahodné omáčce je pokrm, který se hodí na mnoho příležitostí – od běžných rodinných obědů až...

Tajný recept na hospodský zelný salát podle hospodského Votočky

V dnešním videu si připravíme legendární hospodský zelný salát, který jsme všichni milovali jako součást oblohy k hlavním jídlům. Je...

Nejlepší segedínský guláš: Staročeský recept s moderním twistem

Segedínský guláš je klasika české kuchyně, kterou většina z nás dobře zná. V dnešní době se často připravuje v mnoha...

Křupavý chleba ve vajíčku: Klasické jídlo bylo povýšeno na božskou úroveň

Připravte si jedinečný zážitek s naším křupavým chlebem ve vajíčku! Tento rychlý a jednoduchý recept vás nadchne svou dokonalou kombinací...

Buřty na černém pivu: Trampská klasika s chutí tradice

Když se řekne "trampské jídlo," mnoho lidí si okamžitě vybaví jednoduché, ale chuťově bohaté pokrmy, které jsou nerozlučně spjaty s...

Kysané zelí s křenem a mrkví: zdravější a chutnější varianta tradičního kvašení

Kvašené zelí je tradičním pokrmem s bohatou historií, ale jeho inovativní varianta s přidáním mrkve a křenu nabízí novou úroveň...

Božská zelňačka s mletým masem mě dostala do kolen

Zelňačka patří k pokladům české kuchyně. Její bohatá chuť, kombinace kyselého zelí a vyváženého koření, nabízí ten správný požitek během...