Foto: Žádný Špeky, autor: Lukáš Erlebach

SodaStream se v posledních letech stalo populárním řešením pro domácí výrobu perlivých nápojů, a jejich řada sirupů Pepsi, Pepsi Zero, Mirinda, Mirinda Zero, 7 Up a 7 Up Zero je mezi zákazníky velmi oblíbená. Tyto sirupy nabízejí výhodnou alternativu k tradičním baleným nápojům a umožňují si vychutnat oblíbené příchutě doma s minimálním úsilím.

Pepsi a Pepsi Zero: Pepsi sirupy od SodaStream jsou skvělou volbou pro milovníky klasické coly. Chuť originálního Pepsi sirupu je velmi podobná klasické verzi z obchodu, s bohatou, sladkou a jemně karamelovou chutí. Pepsi Zero, což je verze bez cukru, nabízí stejnou chuťovou zkušenost bez kalorií, což je velkou výhodou pro ty, kdo sledují svůj příjem cukru. Při testování se ukázalo, že rozdíl v chuti mezi normální a Zero verzí je prakticky nezaznamenatelný, což je vynikající zpráva pro ty, kdo hledají nízkokalorické alternativy bez kompromisů v chuti.

Mirinda a Mirinda Zero: Mirinda sirupy přinášejí do vaší sklenice svěží, ovocnou chuť pomeranče. Mirinda sirup je velmi sladký a osvěžující, ideální pro horké letní dny. Mirinda Zero zachovává stejnou chuťovou kvalitu jako její cukrem slazený protějšek, což je u nápojů bez cukru vzácností. Obyčejně mají verze bez cukru tendenci mít lehce nakyslou nebo vodovatou chuť, ale Mirinda Zero si udržuje plnost a sladkost originálu.

7 Up a 7 Up Zero: 7 Up sirupy jsou perfektní pro ty, kdo preferují lehčí, citrusové nápoje. 7 Up sirup nabízí jasnou, osvěžující chuť citronu a limetky, která je ideální pro každou příležitost. 7 Up Zero opět překvapuje svou schopností nabídnout téměř identickou chuť jako originální verze, bez cukru a kalorií. V obou případech je chuť vyvážená a osvěžující, což činí tyto sirupy skvělou volbou pro zdravější variantu oblíbeného nápoje.

Ekonomická výhodnost: Jedna láhev sirupu SodaStream stojí přibližně 150 Kč a je schopna vyprodukovat kolem 9 litrů nápoje, což je velmi výhodné ve srovnání s kupovanými balenými nápoji. Pokud si navíc, stejně jako mnoho uživatelů, ředíte sirupy více než je doporučeno, může vám jedna láhev vydržet až na 20 litrů nápoje, čímž se úspory ještě znásobí.

Celkově jsou sirupy SodaStream pro Pepsi, Pepsi Zero, Mirindu, Mirindu Zero, 7 Up a 7 Up Zero vynikající volbou pro všechny, kdo si chtějí vychutnat své oblíbené nápoje doma a zároveň ušetřit. Tyto sirupy dokážou vytvořit nápoj, který je prakticky nerozeznatelný od originálu z obchodu, což z nich činí povedený produkt. Těšíme se na další recenze sirupů od SodaStreamu v budoucnosti.

Děkujeme společnosti Sodastream za poskytnutí sirupů.

Zdroj: Serious Eats, Target, SodaStream