Zdroj: Žádný Špeky, autor: Lukáš Erlebach

Nakládaný hermelín je oblíbenou pochoutkou mnoha Čechů. Mnoho lidí si však při jeho přípravě neuvědomuje, že často dělají jednu zásadní chybu, která ovlivňuje celkový výsledek. Pokud jste někdy připravovali nakládaný hermelín a měli pocit, že mu něco chybí, nebo že chuť nebyla rovnoměrně rozložená, máme pro vás řešení.

Náš recept, který najdete ve videu, odhaluje klíčový trik, který zajistí, že každý kousek hermelínu bude dokonale ochucený. Tento trik je jednoduchý, ale přesto zůstává mnohým neznámý. Často se lidé zaměřují na kvalitu surovin, kombinaci koření a délku nakládání, ale zapomínají na drobný detail, který má zásadní vliv na výslednou chuť.

Video vám krok za krokem ukáže, jak se vyvarovat častým chybám a jak tento trik správně aplikovat. Díky tomu získáte dokonale nakládaný hermelín, který ohromí nejen vás, ale i vaše přátele a rodinu. Připravte se na to, že vaše nakládané hermelíny už nikdy nebudou stejné.

Takže pokud chcete posunout své kulinářské dovednosti na další úroveň, neváhejte a podívejte se na naše video. Stačí jen pár minut a vaše příští nakládaný hermelín bude nezapomenutelný zážitek.

Zdroj: Žádný Špeky

Nakládaný hermelín

Počet porcí

4

porce
Doba přípravy

5

minut
Kalorie

298

kcal

Suroviny

  • 3 hermelíny

  • 1 PL hořčice

  • 1 ČL mleté papriky

  • 1 ČL sušeného česneku

  • rozmarýn

  • bobkový list

  • celý pepř

  • nové koření

  • červená cibule

  • 1,5 dcl rostlinného oleje

Postup

  • Do mísy si dáme prakticky veškeré koření.

  • Přidáme trochu nějakého kvalitního rostliného oleje.

  • Vše zamícháme. Hermelín si nakrájíme na dílky a cibuly na menší půl kolečka.

  • Hermelín dáme do naší marinády a vše promícháme. Tím si zajistíme, že bude rovnoměrně obalený.

  • Jako poslední krok ho budeme skládat do sklenice na střídačku s cibulkou. Můžeme proložit i feferonkou.

TIP

  • Většinou se nakrájený hermelín jen zalije oleje s kořením. Tím ale nedosáhnete rovnoměrného ochucení.