Jak na křupavější a chutnější žemlovku? Stačí použít správné suroviny

Tradiční česká žemlovka, známá také jako zemlbába, dostává moderní nádech. Místo klasické housky použijeme celozrnný toastový chléb a náplň rozdělíme...

Buřty na černém pivu: Trampská klasika s chutí tradice

Když se řekne "trampské jídlo," mnoho lidí si okamžitě vybaví jednoduché, ale chuťově bohaté pokrmy, které jsou nerozlučně spjaty s...

Nejlepší oběd na světě: Pečená křidélka s brambory z jednoho pekáčku

Vítejte na našem kanálu, kde vám ukážeme, jak připravit úžasná kuřecí křidélka v BBQ omáčce, pečená společně s lahodnými bramborami...

Pštrosí vejce je vylepšenou verzí karbanátku. Tohle jídlo můžu jíst každý den

Pštrosí vejce je pokrm, který pochází původně ze Skotska. V praxi se ale jedná o vylepšenou verzi karbanátku. Pštrosí vejce...

Poctivý holandský řízek, který je křupavý a šťavnatý

Nejoblíbenějším jídlem, které nám může babička dát, je holandský řízek s bramborovou kaší. V našem provedení je holandský řízek extra...

Staročeská sekaná se zelím je prostě famózní

Sekaná je velice populární jídlo a existuje mnoho receptů a triků. Jeden z nich je i ten náš dnešní, kdy...