SLANÉ POKRMY

Šťavnatá domácí sekaná, která se nedá vysušit

Sekaná je oblíbeným českým jídlem, zvláště je-li podávána s domácí bramborovou kaší. Ta naše je vylepšená o několik ingrediencí, které zajišťují, že se zkrátka nikdy nevysuší, i kdybyste na ni zapomněli. Navíc zde není vůbec žádná strouhanka. Recept je na konci pořadu.

Zelný salát s koprem

Zelný salát je nejen zdraví, ale také rychlý a levný. Hodí se nejen k obědu a grilovanému masu, ale také jako chutná svačinka. Tento salát navíc není kyselý ani pálivý, a proto je vhodný i pro děti. Recept je na konci pořadu.

Alternativa na pizzu za 5 minut

Občerstevní na Silvestra může být velký problém. My jsme připravili jednoduchou pizzu, kterou zvládne každý ze zbytků a zabere jen pět minut. Navíc nemusí nic kynout a úspěch je zaručen. Doma si ji můžete připravit ve všech možných variantách. Recept na konci pořadu.

Křupavé mlsání z listového těsta

Při každé oslavě přemýšlí hostitel, jako pohoštění připravit. Ideální je nějaké dobré, ale rychlé a levné. Přesně tyto atributy splňuje naše mlsání z listového těsta. V tomto dílu máte hned tři druhý mlsání, které je díky křupavému těstu silně návykové. Recept na konci pořadu.

Šťavnaté francouzské brambory

Šťavnaté francouzské brambory Počet porcí 6 porceDoba přípravy 60 minutKalorie 169 kcal Suroviny 4 cibule 1 PL kmínu 35 dkg libového uzeného masa 35 dkg

Přidat na Seznam.cz

Ovocný svařák

AUTOR: TVORBAWEBU.TOP

DALŠÍ ČASOPISY

IT pro Tebe

ARCHIV ČLÁNKŮ
Follow Me