Grid Post Layout

This is an optional subtitle for post section

Křupavý domácí langoš, který se vždy povede

I když jsou langoše původem z maďarské kuchyně, tak u nás poměrně zdomácněly. Nyní jsou naprosto běžnou součástí všech poutí...

Pravý maďarský tokáň je snad ještě lepší než guláš

Maďarská kuchyně je plná šťavnatého masa a dušené zeleniny. Mnoho našich receptů má svůj původ právě v Maďarsku, a to...

Kuře na paprice pro úplné začátečníky

Kuře na paprice je velice oblíbeným pokrmem, a to nejen v kuchyni našich babiček, ale také na slavnostnější příležitosti. Toto...

Návyková indická smažená rýže. Tento recept miloval i sultán

Orientální pokrmy jsou vždy příjemným osvěžením v našem nudném jídelníčku. U orientálních pokrmů vždy vévodila indická kuchyně. I když to...

Pravý hospodský guláš z kližky zahuštěný chlebem a cibulí

Guláš se stal snad synonymem k hospodskému jídlu. Receptů jsem za život vyzkoušel desítky, ale žádný není tak dobrý, jako...

Hovězí v mrkvi je perlou staročeské kuchyně z jednoho hrnce

Hovězí v mrkvi je jednoduchý a přitom tak výborný pokrm, který má kořeny již v kuchářkách M. D. Rettigové. Jeho...