Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

Počet porcí

2

porce
Doba přípravy

5

minut
Kalorie

298

kcal

Suroviny

  • 2 hermelíny

  • 2 cibule

  • 6 nakládaných feferonek

  • celý pepř

  • olivový olej

  • rozmarýn

  • majoránka

  • sůl

  • pepř

Postup

  • Hermelíny si nakrájíme na trojúhelníčky a cibuly na plátky.

  • Poté vezmeme sklenici či nádobu a poklademe v jedné vrstvě hermelín, posypeme pepřem, přidáme cibuli, feferonku, čerstvý rozmarýn a majoránku. 

  • Takto to vrstvíme a střídáme, dokud není sklenice napěchovaná. Poté jen zalijeme olejem a necháme odležet ideálně 3 dny.

    O autorovi – Lukáš Erlebach

    Autorem obsahu je známý kuchař a propagátor zdravého stravování ve svém pořadu “Zdraví na talíři“. Připravuje tradiční pokrmy levně, jednoduše a z dostupných surovin.

    Přidat na Seznam.cz

    Hovězí gulášek

    ARCHIV ČLÁNKŮ
    Follow Me