Foto: Freepik

Pravdou je, že Tom Cruise má velice pestrý život, ale na druhou stranu není zřejmě přímo typ pro rodinu. Vyplývá to ze seznamu jeho manželek, který zahrnuje Mimi Rogers, Nicole Kidman či Katie Holmes. To ale neznamená, že by neměl děti. Má dceru Suri, Isabell Jane a syna Connora Antonyho. Connor Antony je synem Toma Cruise a Nicole Kidman, kterého si společně adoptovali.

Tom Cruise je členem scientologické církve, což do jisté míry mohlo třeba stát za velkou rozvodovostí. K scientologii ho přivedla jeho první manželka Mimi Rogers již v 80. letech. Co se ale ví je, že například Nicole Kidman odmítala ze všech sil stát se členkou této církve. Proto prý dostal Tom Cruise nařízeno se s ní rozvést.

Dost ale bylo jeho života. Nyní se podíváme na jeho životní styl, díky kterému se Tom Cruise udržuje stále mladý. Někteří spekulují nad tím, zda právě jeho příslušnost k církvi scientologické nemůže být příčinou zdravého vzhledu. Pravdou je, že spokojený duchovní život a vyrovnanost je jistě důležitou součástí zdravého životního stylu.

Musíme uznat, že Tom Cruise má jednu dobrou vlastnost – chce se vždy a za každých okolností udržet ve špičkové formě. Součástí každého natáčení tak musí být i posilovna. Tom Cruise má perfektní disciplínu a velice často střídá sporty, aby měl vyváženou zátěž.

Důležitým bodem jeho života je i strava. Dodržuje obecné zásady zdravé výživy, takže nejí smažené potraviny a také se vyhýbá zbytečným sacharidům. Jeho denní příjem je prý okolo 1 200 kalorií. Nejdůležitějším bodem jeho povahu je ale samozřejmě jeho vůle. Někdo by mu záviděl jeho slávu, úspěch a postavu.

Tom Cruise to má ale tvrdě vydřené, protože většinu času tráví pohybem a sportem s tím, že dodržuje zásady zdravého životního stylu. Naproti tomu většina lidí, které mu závidí, tak tráví život sedavým způsobem a stravují se leckdy velice nezdravě. Možná je život Toma Cruise alespoň částečnou inspirací.

Zdroj: Zeny.iprima.cz (odkaz)