Tuňáková pomazánka

Foto: Žádný Špeky, autor Vendula Erlebachová

Tuňáková pomazánka

Počet porcí

5

servings
Doba přípravy

5

minut
Kalorie

77

kcal

Suroviny

  • 1 tuňák ve vlastní šťávě

  • jarní cibulka

  • lahůdková cibulka nakládaná ve sladkokyselém nálevu

  • vanička nízkotučného tvarohu

  • dijonská hořčice

  • 2 vejce na tvrdo

  • 2 nakládané okurky

  • sůl

  • pepř

Postup

  • Vajíčko, lahůdkovou cibulku, jarní cibulku a nakládané okurky nakrájíme na drobné kostky

  • Do misky přidáme nízkotučný tvaroh, tuňáka i se šťávou, 2 PL dijonské hořčice, lahůdkovou cibulku, jarní cibulku, vajíčko, okurku, sůl a pepř a vše dobře promícháme

    O autorovi – Lukáš Erlebach

    Autorem obsahu je známý kuchař a propagátor zdravého stravování ve svém pořadu “Zdraví na talíři“. Připravuje tradiční pokrmy levně, jednoduše a z dostupných surovin.

    Přidat na Seznam.cz
    ARCHIV ČLÁNKŮ