POSLECHNĚTE SI CELÝ ČLÁNEK ZDE:

Foto: Pixabay

Jedná se v podstatě o modrý odstín s fialově červeným podtónem. Tato barva by měla kralovat především v oblasti designu, ale již nyní je více než jisté, že se nevyhne ani světu módy, který jde s designem ruku v ruce.

Pravdou je, že již v současné době je tato barva součástí některých kolekcí v různých obchodech. Pro její výraznost pak oživí každý outfit. Není zapotřebí být celý v této barvě, ale pokud máte černé kalhoty a černý kabát, můžete si například pořídit šálu v této barvě a obratem se celý outfit krásně rozzáří.

Very Peri pak není vybrána náhodou, ale má za sebou i svůj příběh. Tato specifická barva má totiž představovat změny, kterými právě všichni procházíme, jako například dlouhé období izolace a koronaviru, díky kterému se nenávratně změnil náš každodenní život. Je to jakési spojení skutečné reality a virtuálního světa.

Módní návrháři pak doporučují tento svěží modrofialový odstín, připomínající květ keříku zvaný barvínek, určitě zatřídit do svého šatníku. Pokud si nejste jisti se sladěním barev, tak odborníci doporučují kombinovat Very Peri s hnědou, černou, krémovou, bílou nebo i šedou barvou. V praxi pak ale stejně záleží hlavně na vašem osobním vkusu, zda si pořídíte jen drobný doplněk v podobě náramku či náušnice nebo zvolíte extravagantní kus v podobě kabátu nebo celých šatů.

Zdroj: ProZeny.cz (odkaz)