Budapešťtská pomazánka

Budapešťtská pomazánka

Počet porcí

6

porcí
Doba přípravy

5

minut
Kalorie

145

kcal

Suroviny

  • 1 červenou papriku

  • 2 jarní cibulky

  • 1 gervais

  • 1 nízkotučný tvaroh

  • sůl

  • pepř

  • mletou papriku

Postup

  • Červenou papriku si nakrájíme na jemno nebo nastrouháme a hrubém struhadle. Jarní cibulky si také posekáme na jemno. 

  • V misce si smícháme gervais, tvaroh, sůl, pepř a mletou papriku a přidáme červenou papriku a jarní cibulku.

  • Directions Step

TIP

  • Na ozdobu můžete použít pažitku nebo ředkvičky
  • Pro výraznější chuť můžete použít chilli.

O autorovi – Lukáš Erlebach

Autorem obsahu je známý kuchař a propagátor zdravého stravování ve svém pořadu “Zdraví na talíři“. Připravuje tradiční pokrmy levně, jednoduše a z dostupných surovin.

Přidat na Seznam.cz

Pomazánka z míchaných vajíček

ARCHIV ČLÁNKŮ
Follow Me