Foto: Pixabay

Díky pandemii koronaviru se objevilo hned několik problémů, a to nejen ve zdravotnictví. Lidé se obávali z nákazy virem při cestě do práce, a proto dávali přednost cestě osobním autem. Ne každý však měl své auto, a tak bylo zapotřebí vybrat nějaké vozítko. Zde byl však druhý problém týkající se koronaviru.

Extrémní inflace způsobila, že již málokdo dosáhne na nákup nového automobilu a lidé si raději zakoupí méně či více ojeté starší vozidlo. To dokazují i statistické údaje, dle kterých právě nákup ojetých vozidel v poslední době stále posiluje. Nejde však jen o nákup vozidel, ale nabízí se otázka, co se starým autem?

Někdy je v rodinách starší automobil, který by majitelé chtěli výhodně prodat, protože potřebují rychle hotové peníze a nevědí přesně, co s ním nebo na koho se obrátit. Je sice možné dát si inzerát, ale v té době riskujete, že se vám ozve nějaký podvodník, který vás přesvědčí, že vaše vozidlo je v horším stavu a že peníze, které požadujete nedostanete.

Mnozí často ani nevědí, kolik by si měli za své auto říci. Buď si řeknou málo a ošidí se nebo si řeknou hodně a neprodají ho. Nejlepší je proto obrátit se na nějakého odborníka, který tomu rozumí a odborně vaše auto ocení. Takovým odborníkem je i web zahotove.cz. Prostřednictvím webového formuláře zašlete požadované nezbytné informace o vašem vozu, který chcete prodat.

Následně vás kontaktuje jeden ze zaměstnanců s orientační cenovou nabídkou. Výhodou je, že přímo za vámi přijde obchodní zástupce či technik, který provede osobní prohlídku vozu a určí vám konečnou cenu vozu. Nemusíte se tak trápit s tím, jak auto odvezete někam do bazaru. Pokud s danou cenou budete souhlasit, sepíše se přímo na místě kupní smlouva a vyplatí vám vaše peníze hotově. Po podpisu si technik naloží váš vůz na vozík a okamžitě odváží.

Během chvilky tak můžete vyřešit váš problém, který byste v případě bazarů či inzerátů řešili i dlouhé týdny. Existují i případy, kdy máte doma třeba vrak, nepojízdné auto či auto po bouračce, které chcete nějak zlikvidovat. I v případě likvidace vozidel se můžete bez obav obrátit na web zahotove.cz, kde váš problém hravě vyřeší.