Foto: poskytnuto společností BlueArrow, se souhlasem společnosti

Venkovní teploty začínají být konečně příjemné, a to je i důvod, proč mnoho lidí začalo zcela logicky chodit ven a do přírody. Cyklisti vytáhli svá kola, turisti nasadili pohorky a jiní zase obdivují nádherná panoramata či turistické atrakce.

Ať už patříte do jakékoliv skupiny, jistě jste zažili situaci, kdy na sluníčku bylo vedro a ve stínu vás čekal teplotní šok a velké ochlazení. Další známou situací je, když chcete vylézt na kopec či rozhlednu a záhy tam začne foukat. Tak či onak vám hrozí, zvláště z kraje léta, že tzv. „ofouknete“ nebo nastydnete.

Nejlepší je proto mít s sebou něco na krk. Co však dělat, když je vedro k padnutí a hrozí vám úpal či úžeh? V tom případě byste zase potřebovali spíše vhodnou pokrývku hlavy. V takových situacích byste s sebou na výlet či na sport museli brát hned celý batoh věcí, což není zrovna praktické.

Naštěstí se v poslední době rozvinul trend v podobě multifunkčního šátku, který vám většinu podobných problémů vyřeší. Multifunkční šátek totiž nemusíte mít jen na krku, ale existuje hned minimálně dvanáct způsobů, jak ho můžete chytře využít. Většina lidí sice využívá šátek jen na krk, ale hravě vám nahradí čepici, čelenku i roušku přes pusu.

Multifunkční šátek s potiskem se navíc může stát i velice originálním dárkem nejen pro blízké, ale také jako firemní dárek zaměstnancům či obchodním partnerům. Mohou tak nahradit trapné a mnohdy již okoukané propisky, USB paměti nebo diáře. Další výhodou tohoto vkusného dárku je fakt, že obdarovaný bude zřejmě tento šátek nosit a tím vám vlastně bude dělat i chodící reklamu s tím, že vás ta reklama vyšla jen na pár desítek korun.

To tento případ je nejvhodnější využít možnost výroby multifunkčního šátku s vlastním potiskem. Na internetu se sice vyskytuje mnoho nejrůznějších výrobců či distributorů, ale s výběrem se nesmíte unáhlit. Je důležité vybrat toho prodejce, který může doručit kvalitní šátek s kvalitním potiskem, který vám také chvilku vydrží. Dle uživatelských hodnocení vychází jako jeden z nejlepších prodejců web Blue Arrow, kde vám také tamní zaměstnanci ochotně poradí a pomůžou s designem, sestavením rozpočtu i s jakýmkoliv dalším problémem, který budete mít.