Pikantní rajčatový dip

Foto: Žádný Špeky, autor Vendula Erlebachová

Pikantní rajčatový dip

Počet porcí

4

porce
Doba přípravy

5

minut
Kalorie

118

kcal

Suroviny

  • 1 konzerva nakrájených rajčat

  • 3 stroužky česneku

  • 1 citron

  • 1 cibule

  • 1 ČL chilli

Postup

  • Cibuli nakrájíme na jemné kostičky, přidáme rajčata, nastrouhaný česnek, trochu citronové šťávy, chilli a sůl. 

TIP

  • V ideálním případě necháme dip odležet alespoň hodinku v chladu.

O autorovi – Lukáš Erlebach

Autorem obsahu je známý kuchař a propagátor zdravého stravování ve svém pořadu “Zdraví na talíři“. Připravuje tradiční pokrmy levně, jednoduše a z dostupných surovin.

Přidat na Seznam.cz
ARCHIV ČLÁNKŮ