Foto: Pixabay

Na ježdění po městě, do práce či za nákupem je nejlepší mít malé a praktické osobní auto. V některých případech a v některých životních situacích je ale nezbytné mít o trochu větší dopravní prostředek, a to zejména, když potřebujete něco převézt. Je pak logické, že si kvůli několika cestám nebudete pořizovat hned velký automobil, se kterým se vám bude hůře parkovat.

Proto se v dnešní době poměrně rozmohly půjčovny automobilů. Stejně tak jsou ale na vzestupu i půjčovny dodávek. Tato služba pak slaví úspěchy nejen v podnikatelském sektoru, kdy začínající podnikatel nemusí vynaložit statisíce za nákup nového vozového parku, ale stejně tak je vhodná pro kohokoliv, kdo má řidičské oprávnění na automobily do 3,5 tuny.

Příležitostí, kdy využijete větší úložný prostor, je bezpočet. Dobrý příkladem může být třeba stěhování nebo nákup nového objemného nábytku. Obchodní domy sice nabízí dopravy produktů, ale cena dopravy je kolikrát větší, než když si zapůjčíte dodávku a zakoupené zboží si dovezete sami.

Foto: Pixabay

Dalším příkladem využití je třeba rekonstrukce, kdy potřebujete najednou dovézt větší množství stavebního materiálu, ale svým malým autem byste to vozili několik dní. Toto je jen malá ukázka, kdy by vám zapůjčená dodávka mohla usnadnit život a ušetřit peníze nejen v osobním, ale i v podnikatelském životě.

Hojně využívanou společností v oblasti zápůjček dodávky je van2go, která má širokou nabídku dodávek a vy si tak můžete vybrat tu, která vám nejvíce vyhovuje. Mimo zapůjčení dodávek v Praze nabízí van2go i zapůjčení dodávek v Ostravě. Výhodou této společnosti je, že vůz je k dispozici již za jednu hodinu a jeho zápůjčku i vrácení lze provést v kteroukoliv denní i noční dobu. Jednou z důležitých a velice příjemných věcí je i fakt, že za zapůjčené dodávky se nepožaduje hotovostní kauce.