Vepřové výpečky na pivu

Vepřové výpečky na pivu

Počet porcí

4

porce
Doba přípravy

70

minut
Kalorie

179

kcal

Suroviny

  • 0,5 kg libového vepřového masa

  • 3 cibule

  • 1 palička česneku

  • 1 světlý ležák

  • 3 PL rajského protlaku

  • sůl

  • pepř

  • kmín

Postup

  • Vepřové maso si nakrájíme na větší kostky a dáme do vymazaného pekáčku.

  • Osolíme, opepříme, přidáme kmín, nastrouhaný česnek, rajský protlak a pivo. Vše dobře smícháme.

  • Následně dáme péct do předehřáté trouby na 200 stupňů zhruba na jednu hodinu nebo dokud nebude maso měkké a do hněda.

    O autorovi – Lukáš Erlebach

    Autorem obsahu je známý kuchař a propagátor zdravého stravování ve svém pořadu “Zdraví na talíři“. Připravuje tradiční pokrmy levně, jednoduše a z dostupných surovin.

    Přidat na Seznam.cz

    Hovězí gulášek

    ARCHIV ČLÁNKŮ
    Follow Me