Foto: Pixabay

Outdoorová běžecká ledvinka YBM W510BK nabízí možnost ovládání i když je telefon bezpečně uložený a zároveň je vybavená přídavným prostorem pro menší věci. Nechybí jí samozřejmě ani reflexní prvky pro větší bezpečnost. Jste-li spíše fanouškem pouzder na ruku, sáhněte po YBM A510 XL se stejnými parametry.

Pokud se rozhodnete účastnit maratonu, doporučujeme s sebou zabalit co nejlehčí powerbanku, ideálně s velkým výkonem. Yenkee YPB 1180 má nabíjecí výkon až 18 W, kapacitu 10 000 mAh a telefon díky tomu dokáže nabít rovnou dvakrát. O připojení se postará USB-C a výstupní port USB-A, který dokáže dobít telefon 4x rychleji než klasická nabíječka. To všechno při váze pouhých 188 g.

Černá bezdrátová sluchátka Yenkee YHP 02BT nabízí poslech až 5 hodin, dobíjecí pouzdro pak v sobě ukrývá energii na přehrání dalších 20 hodin. Moderní Bluetooth se postará o bezchybný přenos hudby z jakéhokoliv zařízení Android nebo iOS. Kromě běhu bez kabelu je velkou výhodou tohoto modelu i snadné ovládání pomocí gest. Stačí poklepat a přeskočíte skladbu nebo hudbu zastavíte. 

Máte o víkendu 20. – 21. srpna čas? Zúčastněte se štafetového běhu Morava run. Běh na 270 km se koná podél řeky Moravy a je rozdělen na 30 úseků o průměru 9 km/úsek. Kdy se vám jinak poštěstí běžet půl kiláku přes Šantovku? Tým si můžete složit ze 7 až 12 členů, nebo se jako nejstarší účastník (63 let) rozhodnout běžet celou trasu sami. Šanci má každý, kdo dovršil 18 let.

Zdroj: tisková zpráva společnosti Yankee