Tataráček z romaduru a piva

Foto: Žádný Špeky, autor Vendula Erlebachová 

Tataráček z romaduru a piva

Počet porcí

4

porce
Doba přípravy

5

minut
Kalorie

272

kcal

Suroviny

  • 1 romadur

  • 3 stroužky česneku

  • 2 feferonky

  • 1 PL plnotučné hořčice

  • 1 červená cibulka

  • 1 dcl piva

  • 1 PL oleje

  • sůl

  • pepř

  • červená mletá paprika

  • kmín

Postup

  • Romadur nastrouháme na jemném struhadle stejně jako veveronku, cibulku a česnek

  • všechno smícháme v misce a přidáme pivo, hořčici, olej, sůl, pepř a mletou papriku

    O autorovi – Lukáš Erlebach

    Autorem obsahu je známý kuchař a propagátor zdravého stravování ve svém pořadu “Zdraví na talíři“. Připravuje tradiční pokrmy levně, jednoduše a z dostupných surovin.

    Přidat na Seznam.cz
    ARCHIV ČLÁNKŮ