Foto: Pixabay

Peníze jsou v dnešním životě prakticky alfou a omegou všeho. Bez peněz si zkrátka nemůžete dopřát klidné a pohodlné bydlení, hezkou dovolenou, kvalitní oblečení a stravu nebo nemůžete rozjet svůj business. Nehledě na to, že prakticky každý z nás se může dostat do neočekávané situace, kdy potřebuje rychle půjčit větší sumu peněz.

Staré a moudré pravidlo praví, abyste si nikdy nepůjčovali od rodiny a od přátel a je to svatá pravda. Banky si u půjček mohou říkat poměrně vysoký úrok či nevýhodný splátkový kalendář. Pro mnohé je tak nejvýhodnější vydat se cestou nebankovního poskytovatele, které bývají zpravidla flexibilnější a daleko více otevřené klientům.

Dalším důvodem je také fakt, že do banky musíte dojít, několik hodin čekat a hlavně výsledkem sezení bývá informace, že vám spoustu dokumentů chybí, a že pokud se s vámi vůbec mají bavit, musíte je doložit. Po nekonečně dlouhém procesu se také můžete dočkat výsledku v podobě zamítnutí žádosti o půjčku.

Nebankovní společnosti vám naproti tomu poskytnou možnost zařídit vše z pohodlí domova, tak tomu alespoň je u uživatelsky velice pozitivně hodnocené společnosti nebankovni-finance.cz. Zde na internetových stránkách vyplníte krátký formulář s uvedením výše půjčky a specialista na úvěry se vám do 24 hodin ozve.

Následně s vámi osobně probere vše, co je zapotřebí. Po skončení telefonátu obdržíte zprávu o předschváleném úvěru, který je definitivně potvrzen do dalších 24 hodin. Z pohodlí domova si tak zařídíte nebankovní půjčku se zástavou nemovitosti. U této varianty je totiž největší pravděpodobnost získat výhodné podmínky a nízký úrok.

Existuje však i obchodní sektor, do kterého se chcete buď pustit v podobě živnosti či obchodní společnosti a nebo již takovou společnost máte a jen potřebujete investovat do nového a perspektivního projektu. Zde pak můžete využít možnost půjček na podnikatelský záměr.