Domácí vepřová konzerva

Domácí vepřová konzerva

Počet porcí

4

porce
Doba přípravy

100

minut
Kalorie

228

kcal

Suroviny

  • 0,5 kg vepřová plec

  • palička česneku

  • majoránka

  • 10 g pragandy

  • bobkový list

  • kmín

  • nové koření

Postup

  • Maso nakrájíme na kostky jako na guláš a smícháme s pragandou, nastrouhaným česnekem, majoránkou, kmínem a přidáme nové koření a bobkový list. 

  • Takto okořeněné maso dáme do zavařovacích sklenic, které před tím vyvaříme, aby byly sterilní. Zavřeme a utěstníme a dáme do hrnce do vroucí vody na hodinku a půl.

    O autorovi – Lukáš Erlebach

    Autorem obsahu je známý kuchař a propagátor zdravého stravování ve svém pořadu “Zdraví na talíři“. Připravuje tradiční pokrmy levně, jednoduše a z dostupných surovin.

    Přidat na Seznam.cz

    Ovocný svařák

    AUTOR: TVORBAWEBU.TOP

    DALŠÍ ČASOPISY

    IT pro Tebe

    ARCHIV ČLÁNKŮ
    Follow Me