Foto: Pixabay

Asi každý máme nějaký osobní vůz, alespoň jeden v rodině. Většinou je ve službě téměř 24 hodin denně, protože musí rozvést děti do školy, do práce, na nákup, po kroužcích a večer celou rodinu svézt zase domů. Tento trend nepostradatelnosti vlastního vozidla přišel s pandemií koronaviru, kdy se lidé zkrátka báli jezdit v městské hromadné dopravě kvůli zvýšenému riziku nákazy koronavirem.

Tímto nepřetržitým provozem ale také dochází k rychlejšímu opotřebení a vzniká i otázka, co udělat se starým vozem, který má najeto mnoho kilometrů či je rozbité? Logisticky je pro většinu z nás příliš náročné objíždět autobazary a prosit, kde by naše auto vykoupili za co možná nejvyšší cenu. Vzhledem k tomu, že jste od rána do večera v práci, nemáte na tyto věci zkrátka čas a je to pochopitelné. V některých případech připadá v úvahu i ekologická likvidace aut.

Jak se zbavit ojetého auta co nejrychleji?

Nejlepší rada může znít, abyste se obrátili na web zahotove.cz, kde vám neodmítnou vykoupit automobil ani ve velmi špatném stavu, silně jetý, nebo dokonce i nepojízdný. Výhodou rozhodně je i fakt, že nezdržují se zbytečnou byrokracií a papírováním. Zkrátka se dozvíte ještě před příjezdem technika orientační cenu.

Po příjezdu technika kamkoliv na území České republiky v horizontu 24 hodin od objednání si technik celý vůz prohlédne a cenu potvrdí či upraví dle skutečného stavu vozidla. Pokud s cenou budete souhlasit, ihned na místě můžete podepsat kupní smlouvu a vše bude vyplaceno za hotové přímo na ruku bez zbytečného otálení.

V některých případech se může stát, že máte auto na úvěr či leasing, který jste si sjednali na deset let, ale auto chcete prodat již za pět let. Ani to není problém, protože na webu zahotove.cz od vás vůz či stroj vykoupí, leasing či půjčku doplatí a poníží o něj spravedlivě cenu. Opravdovou třešničkou na dortu je odvoz vašeho bývalého vozu z místa, kde se nachází. Když totiž auto prodáváte do bazaru, musíte ho tam dovést a zajistit si odvoz sami pro sebe. Tento problém zde odpadá. Vše vyřídíte jednoduše, rychle a bez zbytečného papírování.