Křupavé mlsání z listového těsta

Při každé oslavě přemýšlí hostitel, jako pohoštění připravit. Ideální je nějaké dobré, ale rychlé a levné. Přesně tyto atributy splňuje naše mlsání z listového těsta. V tomto dílu máte hned tři druhý mlsání, které je díky křupavému těstu silně návykové. Recept na konci pořadu.

Křupavé mlsání z listového těsta

Počet porcí

6

porcí
Doba přípravy

20

minut
Kalorie

376

kcal

Suroviny

  • 1 cereální listové těsto

  • chedar

  • kuřecí šunka

  • parmezán

  • kmín

  • sušený česnek

  • 1 vejce

Postup

  • Listové těsto si rozválíme na tloušťku asi 3 mm nebo koupíme již rozválené. Těsto si nakrájíme na proužky cca 10 cm x 1 cm. 

  • Tyto proužky vyrovnáme na vymazaný plech nebo na pečící papír a jednu skupinku posypeme kmínem a solí, druhou čedarem a třetí sušeným česnekem, parmezánem a šunkou nakrájenou na malé kostičky. 

  • Vše potřeme rozšlehaným vajíčkem a dáme péct na 170 stupňů do předehřáté trouby na 15 minut. 

  • Directions Step

    O autorovi – Lukáš Erlebach

    Autorem obsahu je známý kuchař a propagátor zdravého stravování ve svém pořadu “Zdraví na talíři“. Připravuje tradiční pokrmy levně, jednoduše a z dostupných surovin.

    Přidat na Seznam.cz

    Ovocný svařák

    AUTOR: TVORBAWEBU.TOP

    DALŠÍ ČASOPISY

    IT pro Tebe

    ARCHIV ČLÁNKŮ
    Follow Me