Foto: Pixabay

Kapkovité implantáty jsou jednou z možností, mezi kterými vybírají ženy toužící po dokonalém tvaru a velikosti svého poprsí. Tvarů, velikostí a také různých typů silikonových implantátů je v současné době na světovém trhu opravdu široký výběr a mnohdy bývá poměrně složité se v nabídce zorientovat. Každá žena chce být krásná a většina žen také touží po krásném poprsí, se kterým by mohly být dlouhodobě spokojené. Jak ale zvolit správnou kliniku? Správný typ, tvar a velikost implantátů? Pro koho se hodí který tvar, komu bude sedět odlehčený implantát? Víme vše!

Kapkovité implantáty nebo raději kulaté implantáty?

Ano, toto je jeden z nejzásadnějších rozdílů u prsních implantátů, který kromě velikosti vloženého silikonu zásadně rozhoduje o tom, jak budou upravená ňadra vypadat. Rozhodnou také o tom, jestli bude u poprsí na první pohled přirozené nebo umělé.

Kapkovité implantáty bývají právem označovány jako anatomické, protože jsou zkrátka přirozenější. Jejich tvar připomíná kapku a tvarem jsou také více odpovídající přirozenému tvaru ženského poprsí. Tyto implantáty jsou daleko vhodnější například pro štíhlé a velmi štíhlé ženy.

Kulaté silikony narozdíl od těch kapkovitých dokážou pozvednout horní část prsou a tvoří jakoby push-up efekt, podobně jako podprsenka. Tento typ silikonů volí ženy odvážnější, toužící vyzařovat jasný sexappeal a výrazný vzhled. Volí je často odvážné celebrity. Když jsme u těch celebrit, poznáte v zábavném kvízu naše hvězdy podle ňader?

Kdy volíme tvar kapky?

  • pro přirozený vzhled

  • v případě štíhlé postavy

  • zvětšení o 400 mililitrů nebo více

  • v případě vyplnění povadlých ňader.

Věřte svému operatérovi

Ten totiž na základě svých dlouholetých zkušeností hodnotí mnoho výchozích kritérií. Mezi nimi je například:

  • stav a elasticita kůže klientky

  • velikost a tvar původních prsou

  • věk a zdravotní stav ženy.

 

Po zhodnocení všech těchto aspektů přichází také řada na přání ženy. V případě volby anatomických implantátů jsou ve hře dokonce tři konkrétní možnosti jejich tvaru:

  • kruhovitý

  • oválný se svislou orientací

  • oválný s vodorovnou orientací.

Tvar si v tomto případě vybírá klientka, nicméně poslední slovo k tomuto výběru má samozřejmě opět odborník. Pokud by svým vyhodnocením dospěl k závěru, že klientka nezvolila nejvhodnější implantát, doporučí jí vhodnější možnost. Vše s výsledkem co nejpřirozenějšího vzhledu, zdravotní nezávadnosti a vyloučení všech rizik.

Silikony nosíme již 60 let!

Historie používání silikonových implantátů sahá do minulého století, silikonová ňadra provázejí životy žen již více než 60 let. První nositelkou silikonových implantátů byla Američanka Timmie Jean Lindseyová. Historické silikony a ty dnešní nejmodernější implantáty se však od sebe velmi liší. Díky dnešní moderní vědě nosí ženy v podstatě nezávadné, vysoce trvanlivé a skvěle přilnavé silikonové implantáty. Díky jemnému gelu uvnitř a speciálnímu strukturovanému povrchu jsou velmi dobře přijímány a umisťovány do ženských ňader. Dnešní moderní silikony drží na svém místě, nepřetáčejí se a také nikam neposunují. Nejmodernější implantáty obsahují kohezivní gel, díky kterému implantát drží opravdu dlouhou dobu svůj původní tvar a také nehrozí v případě velmi nepravděpodobného protržení proniknutí gelu do prsní tkáně v jeho okolí.

Jaké silikony se vám líbí nejvíce? A která z celebrit má podle vás nejkrásnější tvar svých umělých ňader?