Zdroj: Pixabay

Hledáte kvalitní úpravu obočí v Praze? Hledáte salon, kde se postarají nejen o váš vzhled, ale i o vaši pohodu při úpravě obočí? Právě jste jej našli! Salon Sabiny Pavlovské totiž všechno tohle splňuje na jedničku!

Upravený vzhled obličeje je stále považován za velmi důležitou součást ženského vzhledu. Velká část žen také ocení, když se o zkrášlování svého vzhledu nemusí starat sama a každý den se líčit a večer opět odličovat. Ženy proto v posledních letech vyhledávají kvalitní salony, kde se o jejich vzhled postarají. A ruku na srdce, postarají se kvalitně, profesionálně a většinou také daleko lépe, než samotné ženy doma. Úprava vzhledu ze salonu má také výrazně delší životnost než jednodenní líčení. Díky tomu ušetří ženy spoustu času. A užijí si také příjemnou péči, kterou si opravdu zaslouží.

Zdroj: Pexels.com

Úprava obočí Praha je velmi vyhledávanou službou

V našem hlavním městě najdeme velké množství salonů, nabízejících úpravu vzhledu, ať jsou to nehtové salony, kadeřnictví, nabídka permanentního make-upu a nebo třeba úpravy obočí. Při výběru salonu je třeba se nejprve zorientovat na internetu, kde se dají najít recenze a komentáře od klientů. Jasnou informací o kvalitě salonu také napovídají kvalitně a profesionálně udělané webové stránky. Jedním z kvalitních salonů je například salon Sabiny Pavlovské v Praze.

Trendy obočí

Kdo by nechtěl dokonalé obočí po vzoru celebrit, influencerek a filmových hvězd! Obočí totiž dokáže výrazně ovlivnit celkový vzhled obličeje. A dokáže mu také dodat krásně upravený a moderní trendy vzhled. Jaké jsou vlastně současné trendy v úpravě vzhledu obočí? Dnešní trendy se pohybují na poli přirozenosti, avšak zároveň upraveného a pečlivě stylizovaného vzhledu. Dokonalost je zkrátka v kurzu, a to platí i u obočí! Co je dnes nejčastější službou v salonech, které se věnují úpravě vzhledu očí?

Dokonalý tvar obočí

O tvar obočí se v salonech pečuje velmi často. Jde hlavně o chloupky, které jsou mimo přirozenou linií obočí. Chloupky se odstraňují pomocí pinzety a nebo také pomocí vosku. Mnohdy se na úpravě obočí podílejí obě tyto metody. Jakmile je tvar obočí v pořádku, může přijít další level úprav, dnes velmi módní laminace.

Laminace obočí

Laminace sluší každému typu obočí. Vyhledávají ji jak ženy s velmi výrazným a hustým obočím, tak i ženy, které mají naopak obočí méně výrazné a řídké. Každému typu pomáhá laminace trochu jinak. Jedno má ale společné pro všechny typy obočí – krotí nezbedné chloupky a dokáže jejich načesáním vytvořit krásně souměrné a ukázkově vypadající obočí, za které by se nemusela stydět žádná celebrita. A ještě vydrží až dva měsíce v dokonalém tvaru.

Laminace spočívá v několika fázích:

  • zjemnění chloupků pomocí speciálního gelu

  • narovnání a vytvarování chloupků

  • fixace narovnaných chloupků pomocí fixačního gelu.

Je libo výraznější barvu obočí?

Samozřejmě! Mnoho žen totiž není se svojí přirozenou barvu obočí spokojeno. Ať už je to způsobeno jeho nevýrazností, nebo také tím, že žena změní svoji přirozenou barvu vlasů. Nové barvě je také někdy potřeba přizpůsobit i barvu obočí. K obarvení, které může i přes použití barvy působit velmi přirozeně, je často používáno například přírodní barvivo henna.

Krásu očí zvýrazní i řasy!

Při úpravě vzhledu očí nelze zapomenout i na úpravu řas. Jaké procedury jsou v salonech vyhledáváné nejčastěji?

  • prodlužování řas

  • barvení řas

  • laminace řas

Upravujete si obočí a řasy raději doma nebo se necháte opečovávat v profesionálním salonu? Dejte nám vědět, jaká úprava vzhledu očí je podle vás nezbytná a bez jaké se klidně objedete!