Foto: poskytnuto společností Sencor, se souhlasem společnosti

Čerstvě umyté vlasy nejdřív zabalte do ručníku, kde se jemně vysuší a teprve pak šáhněte po vysoušeči vlasů. Pro zdravé vlasy vybírejte zejména fén, který má možnost zvolení si intenzity tepla. U fénu SENCOR SHD 8200GD pak máte možnost si vybrat hned ze tří stupňů teploty. Funkce True Iconic rychleji vysuší vlasy a Cool Shot se pak postará o jejich fixaci. Pokud budete chtít svým vlasům dodat na objemu, šáhněte po difuzéru, který je také součástí balení. Poté co vlasy řádně vysušíte se můžete pustit do dalšího stylingu. 

 

Pokud máte od přírody rovné vlasy a zatoužíte po změně, šáhněte po kulmě SHS 0920BK. S ní docílíte romantických loken i plážových vln bez zbytečného poškození, díky keramickému povrchu s keratinem. Při stylingu bude funkce KeratinCare+ vlasy vyživovat i při užití vyšších teplotních stupňů. 

 

Pokud ale patříte mezi lidi s kudrnatými vlasy a zatoužíte po rovných, je tu žehlička SHI 5600GD se speciálním nástavcem, který vlasy během žehlení vyživuje argonovým olejem. Nebo si pak stačí vybrat jeden z dalších dostupných nástavců a rovné vlasy máte během chvilky.