Zdroj: dodáno inzerentem

Jak aktualizovat své zařízení Android

Aktualizace smartphonu Android zahrnuje pouze několik základních kroků. Před zahájením procesu aktualizace si vždy vytvořte kopii souborů, pro případ, že by se něco pokazilo. Po úspěšném zálohování je jak aktualizovat android tak jednoduché jako:

Krok 1: Zkontrolujte aktualizace

Prvním krokem při aktualizaci zařízení Android je kontrola aktualizací. Udělat toto:

1. Přejděte do nabídky Nastavení vašeho zařízení a přejděte do části „Systém“.

2. Odtud vyberte „Aktualizace softwaru“ nebo „Aktualizace systému“ pro kontrolu nejnovějších aktualizací dostupných pro vaše zařízení.

3.Pokud je k dispozici aktualizace, je to stejně jednoduché jako následování pokynů na obrazovce.

Krok 2: Stáhněte si aktualizaci

Jakmile zkontrolujete aktualizace a najdete nějakou dostupnou pro vaše zařízení, musíte aktualizaci stáhnout. V závislosti na velikosti aktualizace a rychlosti vašeho internetového připojení to může chvíli trvat. Je důležité nepřerušovat proces stahování, protože to může způsobit problémy s vaším zařízením.

Krok 3: Nainstalujte aktualizaci

Po stažení aktualizace ji budete muset nainstalovat do svého zařízení. To bude zahrnovat restartování zařízení a instalaci aktualizace podle pokynů na obrazovce. Po použití aktualizace se váš smartphone restartuje a nejnovější verze Androidu bude připravena k použití.

Výhody aktualizace vašeho zařízení Android

Aktualizace zařízení Android na nejnovější verzi operačního systému má několik výhod. Tyto zahrnují:

Zlepšený výkon

Jednou z největších výhod aktualizace vašeho zařízení Android je vyšší výkon. Nejnovější verze Androidu jsou navrženy tak, aby byly rychlejší a efektivnější než předchozí verze, což znamená, že vaše zařízení bude po aktualizaci fungovat plynuleji a rychleji.

Lepší zabezpečení

Další výhodou aktualizace vašeho zařízení Android je lepší zabezpečení. Nejnovější verze systému Android obsahují aktualizace zabezpečení a opravy, které pomáhají chránit vaše zařízení před malwarem a dalšími bezpečnostními hrozbami. Aktualizací zařízení můžete zajistit, že bude vždy chráněno před nejnovějšími bezpečnostními hrozbami.

Nové funkce a vylepšení

Aktualizace zařízení Android vám umožní přístup k nejnovějším funkcím a vylepšením. To zahrnuje nové funkce aplikace, aktualizované prvky návrhu a vylepšené funkce. Aktualizací zařízení můžete zajistit, že vždy používáte nejnovější a nejlepší verzi systému Android.

Zdroj: dodáno inzerentem

Jak zkontrolovat aktualizace na vašem zařízení Android

Ke kontrole aktualizací na telefonu Android je potřeba několik klepnutí a přejetí. Jak na to:

Krok 1: Přejděte do Nastavení

Prvním krokem při kontrole aktualizací v zařízení Android je přejít do nabídky Nastavení zařízení. Obvykle se k tomu dostanete přejetím prstem dolů z horní části obrazovky a kliknutím na symbol ozubeného kola.

Krok 2: Vyberte System

V nabídce Nastavení přejděte dolů a vyberte možnost „Systém“. Tím se dostanete do nové nabídky pro přístup k nastavení systému a aktualizacím.

Krok 3: Zkontrolujte aktualizace

V nabídce Systém vyberte možnost „Aktualizace softwaru“ nebo „Aktualizace systému“ pro kontrolu aktualizací. Kdykoli bude k dispozici novější verze, budete požádáni o automatickou aktualizaci.

Závěr

Aktualizace vašeho zařízení Android je jednoduchý proces, který může výrazně ovlivnit výkon a zabezpečení vašeho zařízení. Pokud se však budete řídit pokyny v tomto článku, bude aktualizace na nejnovější verzi Androidu hračkou. Díky tomu bude vaše zařízení rychlejší a efektivnější a získáte přístup k nejnovějším funkcím a vylepšením dostupným na vašem zařízení.