Foto: Pixabay

Spahouse.cz vám umožní seznámit se všemi smysly

Vířivky jsou jedinečným způsobem, jak si dopřát zážitek z wellness centra v pohodlí vašeho domova. Jakmile se ponoříte do jejich teplého, bublajícího objetí, okamžitě pocítíte uvolnění a zapomenete na starosti všedního dne. Vířivky najdete v nabídce mnoha prodejců, avšak možnost vyzkoušet si je na vlastní kůži vám dá jen málokdo. Naštěstí ale řešení existuje. Využijte možnost vyzkoušet si venkovní vířivky v Praze, a to konkrétně na Hradčanské ulici v showroomu Spahouse.cz.

Nejen, že si zde můžete jednotlivé modely prohlédnout a část z nich i vyzkoušet, ale zároveň se vám dostane odborného poradenství a také vysoce kvalitních modelů. Spahouse.cz se totiž specializuje na prodej venkovních vířivek od renomovaných světových výrobců a také je výhradním distributorem vířivek od švédské společnosti IQue Sweden pro Českou a Slovenskou republiku, od které získala ocenění nejlepšího evropského distributora „No. 1 IQue Distributor“ a cenu nejvyšší kvality servisu.

A pokud to máte na vyzkoušení vířivky v Praze daleko, nemusíte zoufat – další showroomy s luxusními wellness místnostmi Spahouse.cz najdete také v Brně či Hradci Králové. Naplánujte si tedy volno, udělejte si výlet a vyrazte vyzkoušet svého nového venkovního společníka. Určitě nebudete litovat.