Foto: Freepik

Brokolicová polévka není jen další polévkou na seznamu. Je to pokrm plný zdraví a chuti. Brokolice je bohatá na vitamín C, který posiluje imunitní systém a pomáhá nám lépe odolávat nemocem. Obsahuje také vlákninu, která podporuje zdravé trávení a pomáhá udržovat optimální hmotnost. 

Brokolice je známá svými antioxidanty, které chrání naše tělo před volnými radikály a podporují zdraví kardiovaskulárního systému. Brokolicová polévka je takovým skvělým balíčkem pro naše tělo a chuťové pohárky.

Stejně zdravé a vydatné jsou i bramborové knedlíky.   Brambory jsou velice vděčnou potravinou a zároveň jsou základem mnoha pokrmů. Mezi odborníky na výživu jsou ceněny pro svůj obsah vitamínů B a C, minerálů jako draslík a železo či pro svůj obsah vlákniny, která podporuje zdravé trávení. 

Brambory jsou také zdrojem energie díky vysokému obsahu sacharidů. A co se týče bramborových knedlíků, jejich nadýchaná a měkká struktura je ideální pro kombinaci s různými druhy masa nebo zeleniny.

Existuje mnoho receptů a s trochou nadsázky se dá říci, že každá rodina má svůj. Pokud ale chcete ozkoušený a zaručený recept, měli byste navštívit stránky Alberta, kde již naleznete recepty na brokolicovou polévku a bramborové knedlíky, které vám umožní stát se šéfkuchařem ve vlastní kuchyni. V letáku také objevíte všechny potřebné suroviny k přípravě těchto skvělých pokrmů. 

Ať už se rozhodnete prozkoumat brokolicovou polévku a bramborové knedlíky nebo si vybrat něco jiného, máte jistotu, že v Albertu jednoduše naleznete vše, co na tyto lahodné pokrmy potřebujete. Díky výhodným cenám a slevám můžete nakoupit i s limitovaným rozpočtem na paměti a přitom si dopřát kvalitní a čerstvé ingredience.