Foto: dodáno inzerentem

Instalace bez problémů

Moderní infrasauna nepotřebuje vymýšlet žádné složité umístění. V každém bytě určitě najdete prostor jen o trochu větší než je sprchový kout, což úplně stačí. A zásuvku 220 V. To je vše.

Kabinu infrasauny můžete postavit na jakoukoli podlahu.

Infrazářiče totiž prohřívají lidské tělo přímo a nevydávají tolik tepla do prostoru. Navíc nepotřebuje infrakabina ani přívod čerstvého vzduchu a neprodukuje vlhkost. Takže ji bez obav postavte na parkety, plovoucí podlahu, koberec, zkrátka kamkoli.

V tom se liší od finské sauny, kde je umístění v bytě o dost složitější.

Po náročném tréninku i pro babičku

Zdravotní přínos infrasauny využijete po sportovním výkonu nebo v rámci přípravy na důležitý zápas. Tepelné záření infrapaprsků pomůže k rychlejší regeneraci unavených svalů nebo je naopak hloubkově prohřeje před výkonem.

Foto: dodáno inzerentem

V infrasauně může bez obav odpočívat celá vaše rodina. Včetně babičky i dědy. Ti jistě ocení pozitivní vliv infrasauny na bolavé klouby nebo při léčbě dalších obtíží jako jsou různé záněty.

Pravidelný pobyt v infrasauně přispívá k detoxikaci organismu a pomáhá posilovat kardiovaskulární systém. Navíc má pozitivní vliv na pokožku: hydratuje ji a čistí.

S pořízením domácí infrasauny a její proměnou na vaše osobní rehabilitační centrum vám rádi pomohou ve společnosti SaunaSystem. Sauny a infrasauny navrhují a staví již dvacet let. Takže se na ně můžete spolehnout.

Článek vznikl ve spolupráci se SaunaSystem.