Foto: poskytnuto inzerentem

Pokud si zařizujete kuchyni nebo tu původní potřebujete ozvláštnit, máme pro vás jeden tip. Dřevěné obrazy do kuchyně. Právě dekorace jsou tím, co dělá kuchyni útulnou. Samozřejmě kromě dobře zvoleného nábytku či barvy stěny. Moderní obrazy dokáží zkrášlit jídelnu a kuchyni a dodat jí originální design.

Probudit své chuťové pohárky můžete právě při pohledu na dekoraci s motivem jídla. Chuť na dobrou kávu vám může přinést samolepka s oblíbeným nápojem a mnoho dalšího. Jednoduše, pokud bude kuchyně pěkně zařízená, budete v ní trávit více času.

Obrazy do kuchyně z drevko.cz vnesou i do té vaší kus harmonie a pohody. Vyřezávané obrazy s kulinářskými motivy perfektně doplňují každou jídelnu. Jsou minimalistické, zapadnou do každého stylu a jsou zejména moderní. V drevku vám nabízíme velké množství zajímavých dřevěných obrazů s tématem jídla, ale také přírody, květin, rodinné atmosféry a jiného.

Dřevěné obrazy do kuchyně v každém stylu

Oblíbenými jsou obrazy květin a rostlin, které do kuchyně a jídelny přinesou útulnou atmosféru. Také jsou to dřevěné panely na zeď. Ty zase opticky prostor vyplní a zkrášlí. Nesmíme zapomínat ani na motýly, sýkorky a další jemné samolepky. Do kuchyně jsou vhodné i různé citáty – např. citáty o rodině a dětech, citáty o lásce.

Obrazy ze dřeva se jednoduše kombinují se zařízením prostoru. Můžete je pověsit do jídelny, nad jídelní stůl, komodu nebo do kuchyně. Je pouze na vás, kam si dekoraci ze dřeva zavěsíte.

Všechny obrazy jsou vyráběny z kvalitní HDF desky silné 3 mm. Tím se na stěně vytváří 3D efekt, takže vyřezávaný obraz nepůsobí jako obyčejná samolepka. Také si můžete vybrat libovolný dekor – bílá, černá, antracit, přírodní, dub, buk či šedá. Díky tomu si můžete vyskládat ložnici dle svých představ. Kromě barvy máte na výběr také velikost rozměru. Ať už preferujete menší nenápadný nebo velký obraz, u nás si vybere každý.