Foto: Freepik

V dnešní uspěchané době, kdy se naše každodenní povinnosti množí a zvyšuje se náročnost správy financí, je každá zjednodušená možnost platby více než vítána. SIPO, moderní platební nástroj od České pošty, přináší praktické řešení pro sdružení všech pravidelných plateb do jediné úhrady. Ušetřete si čas, starosti i peníze a přestaňte se trápit nad hromadou účtů.

Nemusíte se zdráhat, SIPO je snadno dostupný a jednoduchý. Zapomeňte na shromažďování a monitorování mnoha plateb z různých zdrojů. Jednou za měsíc obdržíte přehledný rozpis plateb, který vám slouží jako důkaz o provedených platbách. Přehled, který zároveň uklidní váš rozpočet i mysl.

Zařízení a nastavení SIPO je rychlé a intuitivní, a co je nejdůležitější, jak je to jednou nastavené, tak již nemusíte nic víc řešit. Vaši dodavatelé informace o platbách předají České poště, která je následně spojí do jediné platby. Ať už platíte za energie, telefon, pojistné nebo další služby, SIPO zvládá proměnlivé i pravidelné platby.

SIPO je více než jen platební nástroj. Je to vaše zvýhodněná cesta k efektivitě a spolehlivosti ve správě financí. S jeho pomocí můžete hladce provádět úhrady více než 20 tisícům dodavatelů v České republice, aniž byste potřebovali internetové bankovnictví. SIPO nabízí jasné a jednoduché řešení pro všechny, kdo chtějí mít výdaje pod kontrolou a přitom ušetřit svůj čas a energii.

Díky těmto několika výhodám je také u lidí služba SIPO velice populární. Proto také možná bude uživatele zajímat, že Česká pošta oficiálně oznámila od října nový ceník svých služeb. Uživatelé si v případě SIPO nově zaplatí místo 15 Kč rovných 18 Kč za zaslání potvrzení o platbě SIPO. Je to pravděpodobně nejenom důsledek velké ekonomické inflace, ale také celkových změn a transformací, kterými Česká pošta v současné době prochází.

Zdroj: iRozhlas.cz (odkaz)