Foto: Freepik

Každý majitel automobilu ví, že přichází den, kdy jeho věrný společník na čtyřech kolech již nesplňuje své účely. Možná je to kvůli pokročilému věku, těžké nehodě nebo jiným závažným problémům. Co dělat s takovým vozem, který už nemá cenu na silnici? Zde vstupuje do hry ekologická likvidace vozidel, která je pro obyvatele Liberce, Jablonce nad Nisou, Frýdlantu, Turnovu, Mladé Boleslavi, Semil, Hrádku nad Nisou a Tanvaldu dostupná díky našim profesionálním službám.

Ekologická likvidace vozidel: krok k ochraně životního prostředí

S narůstajícím důrazem na ekologii a udržitelnost se stává ekologická likvidace vozidel stále důležitějším krokem. Nejenže zbavuje majitele starých, nepoužitelných aut starostí, ale také chrání životní prostředí tím, že zajišťuje správné zneškodnění nebo recyklaci vozidla. Ekologická likvidace vozidel zajistí, že škodlivé látky neuniknou do životního prostředí a že recyklovatelné materiály budou správně zpracovány.

Jak probíhá ekologická likvidace vozidel v Liberci a okolí?

Pokud máte staré auto, které už nemá šanci na silnici, a rozhodli jste se pro jeho ekologickou likvidaci, je to snadný proces. Stačí se spojit s naší společností pro ekologickou likvidaci vozidel a my se postaráme o zbytek.

Krok 1: Výkup autovraků

Nabízíme možnost výkupu aut. To znamená, že Vám nejen zlikvidujeme vozidlo ekologicky, ale také Vám za něj zaplatíme. Částka až 10 000 Kč bude vyplacena v závislosti na roku výroby, stavu vozidla a využitelnosti náhradních dílů. Stačí nám zavolat nebo napsat email a dozvíte se více.

Krok 2: Odtah vozidla

Pro Vaše pohodlí si sami přijedeme pro Vaše vozidlo. Odtah do vzdálenosti 100 km je pro Vás zdarma, takže se nemusíte starat o žádné další náklady.

Krok 3: Potvrzení o ekologické likvidaci

Po zlikvidování vozidla obdržíte potvrzení o ekologické likvidaci vozidel (potvrzení o převzetí autovraku). Toto potvrzení je důležité, neboť je nutné ho doložit při vyřazení vozidla z registru vozidel.

Krok 4: Odhlášení z registru vozidel

Pokud máte zájem, zajistíme také odhlášení vozidla z registru vozidel, což usnadní všechny další administrativní kroky.

Další možnosti: výkup autovraků a prodej náhradních dílů

Pokud má vaše vozidlo stále použitelné náhradní díly, můžeme se také dohodnout na výkupu autovraku či prodeji těchto dílů.

Zkrátka, ekologická likvidace vozidel je rychlým a snadným způsobem, jak se zbavit starého a nepoužitelného auta, a to v souladu s ohledem na životní prostředí. Dejte mu druhou šanci, získejte něco navíc za jeho ekologickou likvidaci, a chraňme společně náš svět.