Foto: Freepik

VinoDoc: láska k Itálii a jejím vínům

Za eshopem VinoDoc stojí tým nadšených jedinců, kteří získali svou lásku k Itálii a italskému vínu již v roce 2013. Tato láska se stala hnací silou pro vytvoření místa, kde mohou lidé z celého světa objevovat a zakoupit italská vína, která tuto zemi tak proslavila.

Vinodoc: kvalita nad vším

Sortiment italských vín, který Vinodoc nabízí, je pečlivě vybírán a aktualizován z tisíců vzorků, které tým ochutnává na vinařských veletrzích, výstavách a během návštěv samotných vinařství. Cílem je nabízet pouze vína s vysokou kvalitou a to za férové ceny.

Vinodoc zastupuje šedesát italských vinařství, a to činí z tohoto eshopu největšího online specialistu na italská vína v České republice. Tato spolupráce umožňuje Vinodoc nabízet nejen známé italské klasiky, ale také vzácné a luxusní kousky, které potěší i nejexkluzivnější sběratele a mimo to nalezneme v nabídce i výběr z kategorie šumivé víno. Bez ohledu na to, zda jste zkušený milovník italského vína, či teprve začínáte objevovat jeho kouzlo, v sortimentu Vinodoc určitě naleznete to, co hledáte.

Sortiment nad vinařstvím

Sortiment VinoDoc zahrnuje nejen italská vína, ale také extra panenské olivové oleje špičkové kvality a balzámové octy. To všechno se stává součástí nabídky VinoDoc od roku 2016, kdy eshop rozšířil svou nabídku na další lahůdky z Itálie. Výběr olejů a octů, stejně jako vín, je prováděn s maximální péčí a pozorností k detailům, aby zákazníci získali to nejlepší.

Závěr

Vinodoc je dokonalým místem pro všechny milovníky italských vín a gurmánských dobrot. Díky jejich oddanosti výběru vysoce kvalitních produktů a širokému sortimentu si zde rozhodně najdete to, co hledáte. Jejich výběr italských vín, olejů a octů vás zavede na cestu do krásné země lásky, slunce a nepřeberného množství chutí. Nechte se unést italskými skvosty, které nabízí Vinodoc, a dopřejte si pravou lahůdku pro vaše smysly. Buon appetito!