Foto: Freepik

Své o tom ví ředitelka seznamovací agentury Exclusive Matchmaking, Susan Trombetti. Podle ní existuje celá řada chyb, kterých se nezadané ženy dopouštějí, ať už jsou to úmyslné či neúmyslné. Z tohoto seznamu lze pak vybrat minimálně šest, které se nejvíce opakují.

Nedokážete zapomenout na svého bývalého

Muži rádi žijí spíše přítomností. Neřeší zas až tak minulost, ale chtějí být se svou milovanou ženou, jít s ní na romantickou večeři nebo za zábavou. To, co opravdu v tuto chvíli nechtějí, je poslouchat, že váš bývalý partner by toto nikdy neudělal a váš bývalý partner by udělal tamto.

V tomto případě žijete vztah ve třech, protože i v soukromí nejste ve dvou, ale jste tři. Váš bývalý přítel je všudypřítomný. V praxi je ale úplně jedno, proč jste se rozešli a z čí viny to bylo. Možná vám to současný přítel nikdy neřekne, protože si chce ušetřit hádku, ale doporučujeme zapomenout na minulost.

Vaši přátelé jsou jak druhá tchýně

Znovu opakuji, každý muž chce být se svou ženou či dívkou sám. Nikdo nechce poslouchat rady a doporučení ze strany tchýně či švagrové a zrovna tak nikdo nechce poslouchat výsledky analýzy osoby nového partnera ze strany vašich přátel. Možná proto, že nemáte vztah se příliš upínáte k přátelům.

Nový partner ale chce být především s vámi a s vašimi přáteli si musí vztah nejdříve vybudovat. Nikdo nechce na druhém rande poslouchat, co vadí vašim přátelům a jak ho hodnotí. I kdyby ho hodnotili pozitivně, tak podrobná analýza osobnosti je pro muže vždy negativní záležitostí.

Foto: Freepik

Chcete jen vysněného prince

Máte svou dokonalou představu o tom, jak má vypadat váš ideální přítel. Když pak naleznete někoho, kdo se tomuto ideálu přibližuje, tak ho chcete předělat, aby byl podle vás dokonalý. Do jisté míry může nový partner vyhovět z lásky k vám. Pak ale přeteče hranice a on raději svobodně odejde, než se od vás nechat převychovávat.

Neustále srovnáváte

Na začátku nového vztahu třeba neustále vzpomínáte na bývalého partnera. Než minulý vztah zkrachoval, nosil vám kytice a zval vás do kina. Tento partner vás jen miluje, ale nenosí kytky. Toto srovnávání každého muže spíše vytočí. S každým vztahem začínejte od začátku a ve vlastním zájmu uzavřete starou kapitolu.

Jací jsou rodiče

Asi jste se setkali s pojmy jako „maminčin mazánek“ nebo „tatínkova holčička“. Do vztahu ani jeden z pojmů nepatří. Muž nechce být s tatínkovou holčičkou a mít tchána za zády a ani žena nechce maminčina mazánka, kde si ho hlídá tchýně. Vztah je pouze o těch dvou. Nečekejte ale, že váš partner se k vám bude chovat tak, jako váš otec. Je to jiný druh lásky a nemusíte se také nikdy dočkat.

Problém může být ve vás

Problém také může být v tom, že chcete být až moc dokonalá. Chcete být romantická, krásná, hubená a ideálně všechno dohromady. Takovéto chování se vám může hodit při kariérním postupu, ale rozhodně ne ve vztazích. Berte se taková jaká jste. Pokud chcete s někým být celý život, nemůžete žít v přetvářce, jako to děláte v práci.

Zdroj: Novinky.cz (odkaz), ExclisiveMatchMaking.net (odkaz)