Foto: Freepik

Mezi televezními kanály jednoznačně vévodí tradiční, jako je ČT1, ČT2, Nova nebo Prima. Stále častěji se ale přidávají i nejrůznější streamovací služby, které jsou u diváků také velice populární. Nyní ale nastává důležitý moment pro všechny milovníky televize, protože k nám letos přijde nový televizní kanál.

Jde o Warner TV od společnosti Warner Bros, která zde provozuje již několik placených televizních kanálů, jako je například Discovery, Eurosport 1, Eurosport 2, Travel Channel, HBO, HBO Max a další. Česká republika se tak stane po Itálii druhým trhem, kde bude Warner TV dostuná volně.

Foto: Freepik

Tato nová televize by měla vysílat seriály, filmy i dokumenty, a to převážně z americké produkce. Navíc by vysílání této televize mělo být celý den, to znamená 24 hodin denně. Warner TV má navíc oprávnění pro satelitní vysílání, vysílání v DVB-T2 a zároveň i na internetové streamy. Uvidíme, co přesně se rozhodně Warner TV nabídnout.

Sám generální ředitel tohoto televizního kanálu, Jamie Cooke, se vyslovil, že je velice rád, že mohou spustit v České republice první volně vysílaný kanál. Nabídka studia Warner Bros. Discovery je velice pestrá a je tak otázkou, co přesně nám pustí do vysílání. Každopádně to rozhodně zpestří naši nabídku volně dostupných televizních kanálů.

Zdroj: Refresher.cz (odkaz)