Foto: Freepik

Kde sledovat MS v hokeji 2024

Článek se věnuje online možnostem sledování, ale na začátku jenom připomeňme, že kompletní program MS v hokeji 2024 můžete sledovat také v televizi na ČT sport nebo poslouchat audio přenosy českých zápasů na Radiožurnálu a Radiožurnál Sport.

MS v hokeji na ČT sport Plus

Když už jsme zmínili ČT sport, tak jako první online možnost musíme uvést ČT sport Plus. Web České televize vysílá celý program MS v hokeji online. Mezi výhody patří možnost přepínání mezi současně hranými zápasy a funkčnost přes prohlížeče v mobilních zařízeních.

MS v hokeji u sázkových kanceláří

Přepínání mezi zápasy je možné i u sázkových kanceláří, kde je sledování prakticky zdarma. Podmínky jednotlivých sázkovek se malinko liší, ale většinou jde o to mít kladný zůstatek nebo za poslední měsíc mít vsazeno za symbolickou částku. Sledovat můžete všechny zápasy MS v hokeji textové přenosy.

Pokud nepotřebujete ke sledování mistrovství světa v hokeji obrazový přenos, pak si určitě vystačíte s tím textovým, který přináší zavedený web onlajny.com.

MS v hokeji výsledkový servis

Jste-li ještě skromnější a stačí vám sledování průběžných výsledků, a po skončení zápasu podrobných statistik, pak jsou tu výsledkové servisy. Doporučit můžeme například livesport.cz nebo sofascore.com. Podrobné statistiky a údaje ze zápasů naleznete na oficiálním webu organizace iihf.com.

Možností sledování MS v hokeji je opravdu dost, když k tomu připočteme televizní vysílání a rádio, tak se nemůžeme divit, že hokejový šampionát patří k nejsledovanějším sportovním akcím roku. Letos se navíc jedná o domácí šampionát, sledovanost tak bude jistě ještě vyšší, než je standartní.Když už jsme zmínili ČT sport, tak jako první online možnost musíme uvést ČT sport Plus. Web České televize vysílá celý program MS v hokeji online. Mezi výhody patří možnost přepínání mezi současně hranými zápasy a funkčnost přes prohlížeče v mobilních zařízeních.